АРСЕНАЛ ФЕСТ 6 – Британски алтернативни бенд Skunk Anansie и култни панкери Toy Dolls прва су позната имена Арсенал Фест 06

Цео Крагујевац плеше у ритму Арсенал Феста и нестрпљиво ишчекује све госте са жељом да им наш град

Цео Крагујевац плеше у ритму Арсенал Феста и нестрпљиво ишчекује све госте са жељом да им наш град заувек остане у лепом сећању. Гостопримство Крагујевчана надалеко је познато…

Британски алтернативни бенд Skunk Anansie и култни панкери Toy Dolls прва су позната имена Арсенал Фест 06 који ће бити одржан 23, 24. и 25. јуна у Крагујевцу!
Предвођени харизматичном певачицом Скин, са гомилом хитова иза себе какви су „Follow Me Down“, „Hedonism“, „Weak“ или „Because of You“, Skunk Anansie ће као хедлајнери Арсенала 06 наступити увече 23. јуна на Main Stage-u.
На турнеји поводом управо објављеног албума „Anarchytecture“, са кога је сингл „Love Someone Else“, Skunk Anansie први пут долазе у Крагујевац да распале „Кнежево арсенал“, бившу фабрику муниције из 19. века и јединствен концертни простор на отвореном у овом делу Европе!
„Очекујемо да ће нам доћи много људи који желе да присуствују добром шоу. Нека зграбе по које пиће и једноставно се препусте. Расплесаћемо им гузице“, каже Скин.
Toy Dolls наступају први пут на Арсенал Фесту 24. јуна. Легендарни панк бенд на Garden Stage доноси прегршт хитова какви су „Dig That Groove Baby“, „Cloughy Is A Bootboy“, „My Girlfriends Dad’s A Vicar“ … Очекује нас шоу препун синхронизованих скокова и плесних корака. Кореографија, вртоглаве гитаре, заводљиве мелодије …
„Хеј! Здраво свима колико вас има у Србији! Прошло је доста откако смо последњи пут свирали код вас! Једва чекамо да се вратимо! Очекује вас вече чистог ескапизма! Радујемо се ВЕЛИКОЈ журци 24. јуна на Арсенал фесту!“, Поручује певач и гитариста Тојса Majkl (Michael) Algar-Olga.
За Арсенал 06 од  2. фебруара у продаји ће се наћи комплет улазница за сва три фестивалска дана који кошта само 1.500 динара. Од 4. априла у продају иду улазнице за појединачне дане. Продаја иде преко мреже Евентим.
http://arsenalfest.rs/

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.