Бамирон се враћа на аутобуску станицу?

Како телевизија Канал 9 екслузивно сазнаје, аутобуска станица у Крагујевцу почеће са радом у року од седам дана,

Како телевизија Канал 9 екслузивно сазнаје, аутобуска станица у Крагујевцу почеће са радом у року од седам дана, а на станицу се поново враћа фирма Бамирон. То је за нашу телевизију потврдио власник ове београдске фирме, Драшко Ђуричковић.
Власник Бамирона Драшко Ђуричковић, каже да је Агенција за приватизацију схватила за, како је истакао, превару превозника Јањушевић и бившег директора Агенције, Љубомира Шубаре, па је одлучено да се фирма Бамирон поново врати на аутобуску станицу у Крагујевцу. Након анексирања уговора са агенцијом за приватизацију, што би требало да буде завршено почетком следеће недеље, Бамирон најављује да ће заједно са 38 радника који су предходних месеци радили за ову фирму, станицу у Крагујевцу вратити у нормалу и наставити са квалитетним пружањем услуга грађанима.

Потврду ове информације нисмо успели да добијемо од Рајка Фуштара, стечајног управника Аутосаобраћаја, којег је Агенција за приватизацију поставила на ту функцију. У кратком телефонском разговору, он нам је само рекао да о таквој одлуци није обавештен.

Подсетимо, фирма Бамирон исељена је са аутобуске станице, након што је Агенција за приватизацију раскинула уговор о закупу пре истека и на тендеру изабрала новог закупца, превозника Јањушевић, који је понудио петоструко већи износ за закуп. Власник Бамирона поднео је тада тужбу Уставном суду, због како сматра, незаконитог поништавања уговора.

И док се актери ових дешавања не договоре и не донесу одлуку, путници поново из Крагујевца путују без икаквих информација и услуга, а да ли ће прича о аутобуској станици у Крагујевцу коначно добити свој епилог, остаје да сазнамо наредних дана.

извор: твканал9

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.