Бивши центар Партизана и Звезде појачао Раднички

Бивши центар Партизана и Црвене звезде, Никола Томашевић, наредне сезоне браниће боје Радничког из Крагујевца. Томашевић је друго

Бивши центар Партизана и Црвене звезде, Никола Томашевић, наредне сезоне браниће боје Радничког из Крагујевца. Томашевић је друго појачање Шумадинаца, пошто је пре њега, такође из редова Звезде, у Крагујевац стигао Денис Шефик.

Искусни двадесетшестогодишњи центар поникао је у Јадрану из Херцег Новог, а пре вечитих ривала наступао је и за Катаро. У Звезду је дошао са Бањице, а за црвено-беле је на 30 мечева постигао 25 голова.

Раднички ће у наредној сезони наступати у подмлађеном саставу, па ће за екипу Уроша Стевановића велика појачања представљати Шефик и Томашевић, који је за Ватерполо вести рекао да тим може да оствари завидне резултате.

– Долазим на позив Југослава Васовића, да помогнем овој младој екипи у даљем стасавању. Због проблема који су задесили Звезду, одлучио сам да пређем у Раднички. Екипа је млада, биће сигурно тешко, али уз велики рад са тренером Стевановићем можемо да остваримо завидне резултате – рекао је Томашевић за наш портал.

Инфо: ватерполовести Фото: Лука Јововић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.