Бојана Вулетић – Фитнес Тренер

Сви знамо колико је припадницама лепшег пола битан физички изглед и атрактивна линија. Зато вам представљамо нaшу суграђанку

Драге даме, нешто сасвим ново у нашем граду! Сви знамо колико је припадницама лепшег пола битан физички изглед и атрактивна линија. Зато вам представљамо нaшу суграђанку Бојану Вулетић, врхунског персоналног тренера. Последњих неколико година сведоци смо све већег броја личних тренера, људи који се баве помагањем другима да остваре што боље резултате из области физичке културе и буду задовољнији собом.
Нажалост, често људи а посебно припаднице лепшег пола, не знају коме могу да верују и шта би требало да гледају када траже тренера наводи Бојана. Фитнес индустрија је све важнија и популарнија у времену у коме живимо, све више особа окреће се здравом начину живота. Како бисте знали на шта да обратите пажњу, навели смо неке ставке које наша саговорница сматра као обавезу:
1. Љубав према фитнесу (Искрено, мора се рећи да  ову ставку, не испуњава велики број фитнес тренера. Посвећеност тренинзима и клијентима је нешто што је, рекло би се, основни критеријум за бављење овим послом. Врхунац посвећености према свом послу је много више од страсти).

2. Индивидуални приступ клијентима (Сваки клијент је прича за себе и то је оно што је најлепше и најтеже у нашем послу. Много искуства, знања и вештине потребно је да би тренер знао да се прилагоди сваком клијенту. Да зна када би требало да има већи или мањи интензитет и обим тренинга, кроз који метод рада да води вежбача, када и колико је потребно одморити између вежби, серија, да зна шта да очекује од клијента у датом тренутку. Своје здравље не би требало да препуштате било коме…)

3. Образовање и вештина (Сваки тренер мора константно да се усавршава и да учи. Ипак, фитнес тренери су људи који се баве управљањем физичким оптерећењем појединца, а оно у сваком тренутку захтева ангажовање комплексних система организма вежбача (кардиоваскуларни, респираторни, локомоторни, лимфни, ендокрини…). Велику одговорност за вођење здравог живота мора пратити и висока стручна оспособљеност тренера).

4. Одличне комуникацијске вештине (Некада је важнији начин на који нешто саопштите, него сам садржај и то сваки тренер мора знати. Комуникација тренера са клијентом  је нешто што се најтеже учи. Врхунски тренер зна да у Вама пробуди жељу за радом и да буде ту да помера Ваше границе, да Вас освести о суштини улагања себе путем физичке активности, да  буде ваше светло на  крају тунела).

5. Емпатија и саосећање (Тренери су углавном особе које читав живот тренирају и имају јако дисциплиноване животне навике. Зато морају имати стрпљења за своје клијенте који почињу са једним новим начином живота. Да храбре, да поред  инструктора пре свега  буду пријатељи).

6. Одговорност и ажурност на послу (Посао тренера се не завршава са крајем тренинга. Напротив, потребно је пажљиво и темељно испланирати наставак тренажног процеса и следећег тренинга. Када се на све то дода максимална посвећеност вежбачу на сваком тренингу, опремљеност адекватном опремом и простором за најразличитије типове тренинга, схватате да је то баш озбиљан посао. Само такав приступ може са сигурношћу омогућити жељене резултате. Такав приступ послу имају само врхунски професионалци.
Иза ње стоје сјајни резултати, марљив рад и огромна позитивна енергија ?️‍♀️. Заједничким радом у кратком временском периоду можете постићи одличне резултате у обликовању, затезању тела, као и регулисању телесне тежине код клијената.

Развој снаге и обликовање тела је оно што је Бојану занимало целог  живота, зато како каже не постоји ствар коју је немогуће урадити на свом телу.

Доведите вашу фигуру до савршенства, Бојана вас чека. ?

За више информација посетите Facebook страницу: Бојана Вулетић или окрените број телефона: 066/ 55-22-620 ?

Хвала magnafit.rs на сјајним саветима.

Аутор: Александар Ђорђевић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.