Coca-Cola хуманитарни караван у Крагујевцу

Новогодишњи "Coca-Cola хуманитарни караван" који предводе Деда Мраз и његова поларна дружина стиже сутра на трг код Крста

Новогодишњи „Coca-Cola хуманитарни караван“ који предводе Деда Мраз и његова поларна дружина стиже сутра на трг код Крста.

Њихова овогодишња мисија је сакупљање књига за децу без родитељског старања у домовима широм Србије. У сарадњи и уз сагласност Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, компанија Coca-Cola је одабрала домове у којима је преуредила једну од заједничких просторија стварајући нови кутак за маштање, читање, учење и игру. Прикупљене књиге биће расподељене Центрима за породични смештај и усвојење у Крагујевцу и Ћуприји, у којима ће такође бити преуређена по једна заједничка просторија.

„Coca-Cola хуманитарни караван“ на пут кроз градове Србије кренуо је 15. децембра, а програм за Крагујевчане почиње сутра од 17 часова дечјом представом, а наставља се дружењем са младим Youtube звездама, концертом финалиста X Фактора и сликањем са Деда Мразом. Најмлађи посетиоци који буду даривали књиге добиће и симболичан поклон од Деда Мраза.

Извор: инфокг.рс

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.