„Дани културе“ (18.04 – 26.04.) – концерт састава „Армуши“

У оквиру манифестације „Дани културе“ (18.04 – 26.04.) у организацији Филoлoшко-уметничког факултета, састав „Армуши“ одржаће концерт у КЦ

У оквиру манифестације „Дани културе“ (18.04 – 26.04.) у организацији Филoлoшко-уметничког факултета, састав „Армуши“ одржаће концерт у КЦ УММУС који је део ове манифестације.
Концерт је заказан за 22. април (петак) у 22 сата. Том приликом „Армуши“ ће изводити ауторске нумере и обраде у жанру диско-поп музике.

„Армуши“ је бенд пореклом из Врњачке Бање. Име добијају по презимену Армуш. Већи део свог стваралаштва посветили су раду у Крагујевцу. Основани су са идејом да стварају песме које се жанровски везују за синт, диско, поп и амбијенталну музику. Текстови песама преносе јасну духовну, љубавну и позитивну поруку. Водећи инструмент у бенду је синтисајзер тако да специфичан звук добијају употребом синтова, бас синтова и женског вокала. Чине га три члана: Магдалена (воkал, синт), Данијел (синт, бас синт) и Давид (бубањ). Иза себе имају 10 снимљених ауторских песама, један спот и многобројне наступе по Србији и региону (Хрватска), како на фестивалима тако и по клубовима.

Свој наступ употпуниће визуелним ефектима.

Запаженији концерти:

– ЛОВЕ ФЕСТ (2013)
– РТС (наступ у емисији БУНТ)
– РТС (наступ у емисији „Жикина шареница“)
– СКЦ, Крагујевац (предгрупа саставу ВРОООМ)
– ДО (Београд)
– клуб БЛУЕ МООН (Београд)
– АКАДЕМИЈА 28 (Београд)
– ВРЊАЧКИ КАРНЕВАЛ (2012)
– ЧАКОВЕЦ, Хрватска (на тргу)
– РИЈЕКА, Хрватска (клуб ИНРИ)

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.