Дом омладине – Miki pack feat Laza ČBS UNPLUGGED

У четвртак, 22. октобра са почетком у 21 час у крагујевачком Дому Омладине одржава се један од најбољих

Четвртак 22.октобар 2015. године, почетак у 21. час

Дом омладине, Бранка Радичевића 1

У четвртак, 22. октобра са почетком у 21 час у крагујевачком Дому Омладине одржава се један од најбољих догађаја сезоне – акустични наступ фронтмена бендова Сик Пек и ЧБС, а такође и аутора књиге „Оловке изломљеног срца“ Микија Радојевића. У дуету са својим колегом Лазом (Човек без Слуха) у топлој атмосфери галерије Дома Омладине, одсвираће нам највеће хитове и најлепше песме своја два бенда, а овог пута смо припремили и сасвим другачији амбијент у коме ћете из удобне столице моћи да уживате у овом сјајном и оригиналном наступу.
Улазнице за овај концерт коштају 200 РСД и обзиром да је број истих ограничен, можете их набавити у претпродаји у Дому Омладине или у Обломову.
Микијеве и Лазине унплагд наступе по правилу прати јако лепа и распевана атмосфера, веома отворен контакт са публиком као и низ шала и анегдота, па вам најтоплије препоручујемо да то вече резервишете за овај музички догађај.

На самом концерту, моћи ћете да купите и примерак књиге „Оловке изломљеног срца“ којих је остало свега 30 комада из првог тиража. Уз књигу свакако иде потпис аутора.

Оставите коментар