Е-Тehnika – брза и повољна куповина технике

Онлајн продавница Е-Tehnika настала је са идејом да се путем савремених информационих технологија потрошачима омогући брза, лака и сигурна

Онлајн продавница Е-Tehnika настала је са идејом да се путем савремених информационих технологија потрошачима омогући брза, лака и сигурна куповина технике. Уштеде у времену и новцу су данас важне све већем броју потрошача, а пословна филозофија тима Е-Технике иде управо у том смеру.

У понуди интернет продавнице Е-tehnika можете наћи све оно што ће кухињу заиста учинити срцем дома – фрижидере, замрзиваче, уградне плоче и рерне, шпорете, аспираторе, машине за прање судова и микроталасне пећнице.

Поред тога, у понуди су и машине за веш, усисивачи, клима уређаји, аудио, видео и ауто техника, као и мобилни телефони. Брендови попут AEG, Electrolux, Candy, LG, Zanussi, Pioneer, Hoover, Galanz, Daikin, Midea, Venting, Beko, само су део богате понуде Е-Tehnike.

Оно по чему се Е-Тehnika издваја јесте могућност куповине из удобности вашег дома. Велика пажња се посвећује комуникацији са потрошачима, па тако од тима Е-Tehnike можете очекивати стручне савете и препоруке, а све са циљем максималног задовољства куповином.

Потрошачима је, поред комуникације путем Интернета, доступан и кориснички центар.Свим купцима гарантује се брза, поуздана и бесплатна испорука производа (за вредност производа преко 7000 динара) на територији целе Републике Србије.

Пратећи трендове на тржишту и захтеве потрошача, Е-Tehnika омогућава бројне попусте, акције и свакодневно ниске цене.

Савремена решења из области veb дизајна омогућавају вам да лако и брзо упоредите функционалне карактеристике, цене и робне марке производа. Упоређивање производа је заиста корисна опција уколико сте у недоумици који би производ хтели да купите.

Посетите www.е-tehnika.rs и детаљније се упознајте са асортиманом, као и начинима подношења рекламације, повраћаја и замене робе, плаћања и гаранције.

Аутор текста: Кристина Живановић