Family shopping фест у Крагујевац Плази

Невероватни попусти, радионице за децу, такмичења и бројне забавне активности очекују вас у Шопинг центру Крагујевац Плаза данас

Шопинг центар „Крагујевац Плаза“ овог викенда организује четврти Фамили Схоппинг Фест, у оквиру ког ће за госте приредити велике попусте, радионице за децу, такмичења и бројне забавне активности, укључујући и специјалне госте, 29. и 30. августа, 10-22 сата.

У 19 часова почеће наступ Пинкове звездице Павла Васиљевића, а сат времена касније концерт Невене Божовић.

Најмлађи ће моћи да развијају своју креативност у бројним едукативним и забавним радионицама, учествују у квизу знања и уживају у дечјој представи. Деца за коју родитељи пронађу најбољу одевну комбинацију у „Менда радњи„, моћи да учествују у дечјој ревији у недељу од 14 сати, у главном атријуму. На крају ревије биће изабрани принц и принцеза које ће добити и вредне награде.

Припаднице лепшег пола имаће могућност да осете чари професионалних шминкера и да се улепшају у beauty кутку, (субота 14-20 и недеља 14-18 сати).

Оба дана од 14 до 18 сати, сви заинтересовани ће моћи да се фотографишу за породични портрет и учествују у Крагујевац Плаза facebook избору за три најбоље фотке.

За јачи пол, Arena Fun Factory је припремила такмичења у стоном фудбалу и куглању која ће се одржати у суботу 17-19 сати.

Савети астролога, едукација о здравим навикама уз лекаре Здравственог кутка, шопинг игрица само су неке од осталих активности које госте очекују у „Плази“.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.