ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА КАЛДРМАШ КРАГУЈЕВАЦ БУДИ И ТИ ДЕДА МРАЗ

Наше Удружење од данас покреће хуманитарну акцију под називом ''Буди и ти Деда Мраз'', са циљем да се

Поштовани суграђани,

Наше Удружење од данас покреће хуманитарну акцију под називом “Буди и ти Деда Мраз“, са циљем да се помогне малишанима у крагујевачком Прихватилишту за децу  „Кнегиња Љубица“. Циљ акције је да се деци у прихватилишту обезбеди један телевизор новије генерације и да се остатак новца усмери на куповину новогодињих пакетића.

У овом пројекту, осим нашег Удружења,као медијски покровитеључествује и радио Браво ФМ, најслушанији радио у граду.

Свако од нас је некада желео да буде Деда Мраз и да да поклон или пакетић. Неко није знао како, неко није имао коме. Ово је идеална прилика да помогнемо онима којима је помоћ најпотребнија и да испунимо свој сан.

После хуманитарне акције за пољанче и прикупљања помоћи за поплављена подручја у Србији ово је следећа у низу хуманитарних акција које ће наше Удружење организовати.

Прикупљање средстава за реализацију пројекта биће организовано на два начина, и то:

1. Уплатама путем текућег рачуна Удружења, у виду примљених Донација на текући рачун 160-383475-71 Banca Intesa A.D. Приликом уплате на текући рачун, потребно је у поље сврхе уплате уписати “Донација за пројекат Буди и ти Деда Мраз“, а у позив на број ознаку 02122014.1

2. Доласком на радио Браво ФМ, и уплатом уз лични документ. Акција прикупљања помоћи почиње данас (05.12.2014. године), а завршава се 25. децембра када ћемо, надамо се, поносно објавити да је акција успела, и деци уручити поклоне од стране представника Удружења и екипе радио Браво ФМ.

 

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.