Из пера једног Калдрмаша – Кг торте,Бадњи дан,мерцедес,Саша Поповић и још понешто…

Када би сутра опет неко изнео те торте и рекао 30 кинти, опет би их све распродао, јер

Једем последње парче од новогодишње торте. Плаћена је 1700 кинти у Зебри’, јбг, НИВО! Тако сам у могућности. А ове интернет хит тортице и не помињем, гледао сам на послу како једна моја колегиница и њен муж те и такве торте продаје осталим колегиницама! Без пардона, ЧИНИ ИМ‘, да их уштеди Продала им 20-30 комада
А мени се јавља, овако матором, да треба да почнем да друкам за мурију! То нисам радио ни кад су нас као клинце пандури лешили од батина Па се онда погледам у огледалу и ових неколико седих ми испише ненаучену лекцију: седи бре магарче миран, ниси ти премијер да поплаву обуздаш тако што ћеш из бујице да захватиш чашу воде.
Када би сутра опет неко изнео те торте и рекао 30 кинти, опет би их све распродао, јер неписмен воли да кроји тржишну економију. Што, шта им фали, нико се није жалио па, није њима истекао рок трајања ајде, богати, торта к’о торта, то новинари пишу свашта моја деца јела и ништа
Заборавићемо их већ по Божићу, кад на ред дођу угинули прасићи од 500 кинти ЦЕЛО’
Мене мучи већа брига, зашто вечерас нисам имао где да изађем? Посебно ме брине зашто све добре рибе носе оне идиотске наочаре са моронски црним оквирима, као учитељице из скандинавских порнића? Какву су торту оне појеле па не виде да личе на мајмунице са тим оквирима?
Опа, ево куцајући, стигао сам и до саме ивице последњег парчета, оне што је на њој цела чоколада и пуно шлага!
А сутра је Бадњи дан, па онда Божић, најрадоснији празник, у нас Срба јако популаран јер можемо римовати Исуса и мерцедес, овај најновији, да качимо бадњаке на бранике од аутомобила, певаљкама на нашим телевизијама стрчаће из дупета РАДУЈТЕ СЕ!
Посебно бих желео да Саша Поповић сними и посебну веселу песму на текст владике Николаја Велимировића, а Цеца и Харис да дигну столице ако им се свиди:
СРБИНЕ, БРАТЕ, ПИТАМ ТЕ, ДА ЛИ ЈОШ ГОРИ КАНДИЛО ВЕРЕ, УНУТРА, У ДУШИ ТВОЈОЈ?“
                                                                                                                                                                                       Ненад Максимовић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.