Изградња станова за младе научне раднике до краја јуна

Данас је Свети Алексије – Човек Божји (ПОСТ ). Уторак 90. дан .2016, још 276 дана до краја

Данас је Свети Алексије – Човек Божји (ПОСТ ). Уторак 90. дан .2016, још 276 дана до краја године.Темпратура данас од 6 до 23 степени, 999 мб , Вероватноћа падавина 10% Север-Североисток, Слаб ветар, 1.7м/с.Крагујевац богатији за 3 девојчице и 7 дечака. Евро 122,7785, Долар 109,5845

Уговоре о поравнању са Предшколском установом “Нада Наумовић“ до сада је потписало око 1 400 родитеља, који су у периоду од 1. марта 2013. до 1. септембра 2014. године боравак деце у обданишту плаћали више од законом прописане цене. Власницима малих и средњих предузећа у Шумадији и Поморављу, данас су у Регионалној привредној комори, представљени међународни Програм за конкурентност малих и средњих предузећа и Програм за финансирање истраживања и иновација – Хоризонт 2020.Изградња 210 станова за младе научне раднике у Крагујевцу биће завршена најкасније до краја јуна ове године. КРАГУЈЕВАЧКИ КУЋНИ САВЕТ помогао још 4 Скупштина станара да се самоорганизују.

Радикали синоћ предали листу ( 11 по реду ).Све политичке опције су у кампањи. МУ поскидао своју слику са плаката( ваљда због ролеx-а) по граду и шаржирао Смарта. Уредно ми је јуче показао и средњи прст. Нормално из аута.Фрка у Тржницама. Синдикалци траже изузеће Небојше Васиљевића у преговорима уз образложење да је лоше саветовао бившег директора и да је због тога фирма у губицима. МУ га чува . Да ли зато што је његова реинкарнација, или је посреди нешто друго? Видећемо у току дана да ли се кандидати за одборнике и даље паркирају на зеленој површини Народног музеја, или ће коначнопочети да плаћају паркирање као сав обичан народ.Фрка и на Сајмисту, попутају конци. Око 10. Априла ћу да прегледам који од кандидата за одборнике ( без обзира на странку) има највисе лајкова. Два дана ћу држим фотку као цовер пхото. / У случају Веркове победе Зека обећао Шонету (Танасијвићу) помоћника градоначелника за спорт.

На улице Крагујевца стижу пресретачи. Држ те се .Седница Привредног савета града Крагујевца на коме ће поред осталог бити речи о инвестиционим потенцијалима Града – Радна зона “Феникс“, новом приступу за подстицаје инвестицијама, измени Закона о пореском поступку и пореској администрацији и спољно трговинској размени.11:00.Конференција за медије на којој ће о попису говорити Милош Анђелковић председник Координационе комисије за спровођење пописа незаконито изграђених објеката и чланови комисије Мира Петровић и Божана Стефановић. -12:00– канцеларија за попис незаконито изграђених објеката (Прослава Стојановића 6)

  • Вечерас од 18 сати, на репертоару Позоришта за децу Крагујевац наћи ће се представа „Ах, тај змај“.
  • Предствљање магаyина СИЗИФ среда 30.3 19:00 Кутија шибица
  • ЛУЗ 31.3 22:00, КОНТАКТ Галерија СКЦ
  • Јавни час школе рок музике “ОКТАВА” Четвртак,31.03.2016.22:00 Клуб-галерија Дома омладине
  • Хит комедија „Хотлајн“ стиже у салу ПМФ-а на Дан шале, 1. април, у 20 сати. У овом комаду, поред редитеља Игора Дамњановића и Немање Јаничића који је био задужен за текст, глуми и Мирка Васиљевић.
  • Ревија најбољих филмова из 2015. године од 1 до 30 априла у Синеплекс Крагујвац Плаза. „Бићемо прваци света“, комедија „Горчило, јеси ли то дошао да ме видиш?“, љубавна драма „Смрдљива бајка“ , „Хиљадарка“„Стар Wарс: Буђење силе“„Спектра“, „Марсовац“ , „Пут до славе“, „Џој“, „Опклада века“ ,„Повратник“„Алвин и веверице: Велика авантура”, „Мали Принц”, „Хотел Трансилванија” и „Снупи и Чарли Браун: Филм о клињама”
  • Други Салон вина у Крагујевцу биће одржан 2. априла, од 12 до 20 часова, у Конгресном центру хотела „Крагујевац“, у организацији Винског витешког реда Шумадије.
  • ДРЖАВНИ ПОСАО- 8 април , 20:00, Сцена 303
  • Култна представа „Чикашке перверзије“ поново ће бити одиграна у крагујевачком Позоришту за децу, 17. априла, од 20 сати.
  • Карте за наступ светски познатог мотивационог говорника Ника Вујичића, који ће се одржати 18. априла, од 20 сати, у хали „Језеро“, пуштене су у продају, по цени од 250 динара.

Боксери крагујевачког Радничког остварили су три победе (Јован Глишовић, Дејан и Трифун Дашић) и један пораз (Александар Стојановић. ) у другом колу регионалне лиге боксерског савеза Шумадије, одржаном минулог викенда у Јагодини.У Јагодини је наступио и боксерски клуб Лукач чији је члан Никола Перовић свог противника приморао на предају већ у првој рунди.У четвртфиналу Купа Србије, фудбалери Економца вечерас од 20 сати, гостују у Блацу, екипи Јастрепца.
Ђоковић се пласирао се у четвртфинале турнира у Мајамију, пошто је у два сета победио Доминика Тима, 6:3, 6:4.Ђоковић ће у четвртфиналу турнира на коме брани трофеј играти са седмим носиоцем, Томашом Бердихом.На Чика Дачи омладинска репрезентација Србије изгубила од Француске и остала без пласмана на ЕП.

Данас без струје:
од 09.00 до 19.00 Епископа Саве број 7, 8, 9, Светозара Марковића број 89 и 91, Змај Јовина број 2 и 4.
од 09.00 до 14.00 Станово-стара школа, Мале Пчелице-Порта и Старо село.
од 10.00 до 11.00 Гружанска, Кнеза Михаила од Стеве Филиповића до Данила Станковића (непарна страна) и од бр. 96 – 146.
од 09.00 до 14.00 Радоја Радовановића и Слободана Марковића и у насељу Маслошево и део Лужница.
од 09.00 до 14.00 Рача, Вучић, Сипић, Велики Крчмари.
Од 9 до 12 без воде КраљаПетра И, Вишњићевој од Саве Ковачевића до Лепеничког булевара, Лепеницки булевар од броја 17 до 23

Добар дан !

Извор:
Зоран Јовановић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.