Изнајмљивање луксузних возила – Bavaria Team Rent a Car

Желите да изнајмите луксузно возило? Зависно од вашег укуса Bavaria Team Rent a Car нуди шурок спектар луксузних аутомобила за изнајмљивање. Saznajte više.

Желите да изнајмите луксузно возило? На правом сте месту!

Зависно од вашег укуса Bavaria Team Rent a Car нуди шурок спектар луксузних аутомобила за изнајмљивање. Land Rover бренд са својим Discovery и Discovery sport моделима, пружиће вам осећај врхунског луксуза. Ту су, затим, Range Rover возила, најбоље од најбољег када причамо о луксузу, као и Jaguar vozila koji ostavljaju neponovljiv utisak u vožnji.

Bavaria Team d.o.o. је агенција за пружање rent a car услуга у Београду и Чачку. Све време нашег постојања фокусирани смо на квалитет и с тим на уму, сва возила која нудимо нашим корисницима услуга спадају у премиум сегмент, тј. категорију луксузних возила и намењена су онима којима је удобност императив. Једина смо rent a car агенција овог типа у Србији.

Позовите нас телефоном на број +381 32 323 188 или нам пишите на info@bavariateamrentacar.rs. Можете нас пронаћи у Моравској улици 11 у Чачку, или на Зрењанинском путу 11 у Београду. Радно време агенције је сваког радног дана од 08 до 17, и суботом од 09 до 13.