Jelen Air Guitar такмичење на Арсенал фесту – Срђан Стевановић је права рок звезда са новом гитаром!

Срђан Стевановић из Пожеге најбољи је "ваздушни" гитариста, рок звезда и власник нове Ибанез електричне гитаре! Срђан је

Срђан Стевановић из Пожеге најбољи је „ваздушни“ гитариста, рок звезда и власник нове Ибанез електричне гитаре! Срђан је победио на Jelen Air Guitar такмицењу, које је по први пут одржано у Крагујевцу на Арсенал Фесту, на Jelen Air Guitar бини. Такмичари су се надметали у симулирању свирања гитаре, уз скакање, гласне повике и певање, „скидајући“ препознатљиве покрете и стилове познатих светских гитариста. Младић из Пожеге освојио је најпре публику, а онда и гитару, наступом уз песму Billy Idol-a „Rebel Yell“.

Jelen Air Guitar одржава се сваке вечери трајања фестивала од 21:00 до 01:00. О најбољима одлучује жири, уз неизбежни глас публике, чије повике мери специјална машина – Букомер, а победнике сваке вечери очекује специјална награда – електрична гитара Ибанез.

Сваки такмичар бира једну песму са списка познатих рок и хард рок нумера. Свим учесницима на располагању су и одевни рок реквизити – кожне јакне, прслуци, мајице, перике итд за непоновљиви доживљај током два минута, колико траје сваки наступ. Право учешћа и јединствену шансу за рок доживљајем имају сви пунолетни који купе једно Јелен Пиво, уз које добијају купон за такмичење.

Јелен Пиво наставља традицију подржавања квалитетне музике, гитарског звука, добре атмосфере и дружења. Од Beer Fest-a до Exit-a, преко Jelen Live festivala до концерата Јелен части, Jelen Air Guitar је још један повод за врхунску забаву.

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.