Jelen Air Guitar такмичење на Арсенал фесту – Срђан Стевановић је права рок звезда са новом гитаром!

Срђан Стевановић из Пожеге најбољи је "ваздушни" гитариста, рок звезда и власник нове Ибанез електричне гитаре! Срђан је

Срђан Стевановић из Пожеге најбољи је „ваздушни“ гитариста, рок звезда и власник нове Ибанез електричне гитаре! Срђан је победио на Jelen Air Guitar такмицењу, које је по први пут одржано у Крагујевцу на Арсенал Фесту, на Jelen Air Guitar бини. Такмичари су се надметали у симулирању свирања гитаре, уз скакање, гласне повике и певање, „скидајући“ препознатљиве покрете и стилове познатих светских гитариста. Младић из Пожеге освојио је најпре публику, а онда и гитару, наступом уз песму Billy Idol-a „Rebel Yell“.

Jelen Air Guitar одржава се сваке вечери трајања фестивала од 21:00 до 01:00. О најбољима одлучује жири, уз неизбежни глас публике, чије повике мери специјална машина – Букомер, а победнике сваке вечери очекује специјална награда – електрична гитара Ибанез.

Сваки такмичар бира једну песму са списка познатих рок и хард рок нумера. Свим учесницима на располагању су и одевни рок реквизити – кожне јакне, прслуци, мајице, перике итд за непоновљиви доживљај током два минута, колико траје сваки наступ. Право учешћа и јединствену шансу за рок доживљајем имају сви пунолетни који купе једно Јелен Пиво, уз које добијају купон за такмичење.

Јелен Пиво наставља традицију подржавања квалитетне музике, гитарског звука, добре атмосфере и дружења. Од Beer Fest-a до Exit-a, преко Jelen Live festivala до концерата Јелен части, Jelen Air Guitar је још један повод за врхунску забаву.

 

Оставите коментар