Кабаре Радета Марјановића – Добра стара времена у Плази

Највећи шопинг центар у Шумадији, Крагујевац Плаза, наставља да организује незаборавна новогодишња дружења уз богат програм и празничне

Највећи шопинг центар у Шумадији, Крагујевац Плаза, наставља да организује незаборавна новогодишња дружења уз богат програм и празничне попусте!
Након Деда Мразове посете, Крагујевац Плаза ће у суботу, 20. децембра, свим својим посетиоцима пружити јединствену прилику да уживају у кабареу Радета Марјановића Добра стара времена, са специјалним гостима Тањом Бошковић и Љиљаном Стјепановић!
Кабаретска представа ће бити бесплатна за све посетиоце, а одржаће се у централном холу центра са почетком у 19х. Поред сјајне забаве, посетиоци Шопинг центра Крагујевац Плаза ће моћи да купују артикле својих омиљених брендова уз празничне попусте, а у недељу, 21. децембра, биће у прилици и да пронађу прави поклон за себе или драгу особу на Новогодишњем базару у централном холу. Искористите могућност да Ваша куповина у Шопинг центру Крагујевац Плаза буде награђена и учествујте у Новогодишњој наградној игри, која ће трајати до 28. децембра. За сваки износ од 2.000 рсд потрошен у Крагујевац Плази током овог периода, купци стичу право учешћа и могућност да освоје неку од сјајних награда: Породично путовање у Дизниленд Париз, Самсунг ЛЕД ТВ, лаптоп Леново, три ваучера од по 5.000 рсд за ИДЕА супермаркет и два за Хом Центар. Срећно!

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.