Кадеткиње Радничког прваци Србије лиге запад

Кадеткиње Радничког, генерација 99-то и млађе су у финалној утакмици одиграној у Аранђеловцу првенства Србије-лиге „Запад“ савладале фаворизовану

Кадеткиње Радничког, генерација 99-то и млађе су у финалној утакмици одиграној у Аранђеловцу првенства Србије-лиге „Запад“ савладале фаворизовану екипу домаћина „Извор ББ“ резултатом 17-16 (7-9).
Током првог полувремена екипа Извора је приказала бољу игру и на полувреме отишла са 2 гола предности 9-7. Преокрет је наступио у другом полувремену где су изабранице тренера Александра Ђуровића чврстом игром у одбрани и повезанији игром у нападу стигле и престигле Аранђеловчанке и на крају заслужено славиле резултатом 17-16.
Најефикаснија у табору победника је била Ксенија Петровић са 5 погодака а пратиле су је Катарина Вулићевић и Тијана Ристић са по 3 постигнута гола.
Овом победом и освојеном титулом младе Тигрице су показале да ће у будућности бити достојне замене старијим колегницама.

ЖРК Извор ББ – ЖРК Раднички 16:17 (9:7)
Аранђеловац: Хала СЦ „Шумадија“. Гледалаца: 100
Судије: Бранислав Вујановић, Филип Рајковић
Седмерци: Извор 4 (3), Раднички 3 (2)
Искључења: Извор 6 мин, Раднички 12 мин

Извор ББ: Мрљеш, Делић, Бошњаковић 1, Прековић 6, Стефановић 2, Ђилас 2, Радуловић, Делић 2, Николић, Кузмановић, Симић (8 одбрана), Радојичић 3, Којић, Лазић.

Раднички: Петровић 5, Бадрљица, Радосављевић Н. 1, Вељковић 1, Беговић 2, Витић 1, Ристић 3, Стајковић (11 одбрана), Цветковић, Благојевић 1, Новаковић, Влашковић, Петровић Т., Вулићевић 3, Радосављевић Ј.

Играч утакмице: Ксенија Петровић

ЖРК МЕДИА ТИМ

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.