Крагујевац испод шминке

Ако фотографишете свој град, пролазнике, пријатеље и свакодневни живот Крагујевца, позивамо вас да учествујете на фотографској радионици 8.

Ако фотографишете свој град, пролазнике, пријатеље и свакодневни живот Крагујевца, позивамо вас да учествујете на фотографској радионици 8. и 9. октобра од 12 часова, у галерији СКЦ (ул. Радоја Домановића 12).

Ми се зовемо Belgrade Raw и фотографишемо живот Београда „испод шминке“ последњих осам година. Оно што смо до сада урадили можете да погледате на адреси: www.belgraderaw.com

Није потребно да се професионално бавите фотографијом и ограничења у годинама не постоје. Учешће на радионици је бесплатно, а број места је ограничен, тако да ваше потврде доласка очекујемо на kragujevac@belgraderaw.com

Довољно је да нам пошаљете ваше име и презиме, годиште, информацију о томе зашто и када сте почели да фотографишете свој град и 15–20 фотографија Крагујевца које сте ви направили. Небитно је да ли су фотографије настале аналогно или дигитално (фото апаратом или мобилним телефоном). Резултати радионице биће представљени у Београду као део нашег пројекта Serbia Raw.

Видимо се!

Преузето са: http://www.skckg.com

Aутор: Александар Ђорђевић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.