Лед билборди Крагујевац

Наше предузеће је специјализовано за адвертајзинг на видео билбордима, са великим искуством и врхунском технологијом. Опширније о LED билбордима

Дигитални LED билборди, за разлику од LCD монитора који се користе на лаптоповима и паметним телефонима,  користе групе високо-ефикасних, веома јасних емитујућих диода (LED диода), да испоруче највиши могући квалитет рекламе савршене јасноће приказа.

У зависности од ваших потреба, LED билборди обезбеђују приказ видеа, статичких или ротирајућих слајдова или комбинацију ова два, чинећи поруку готово немогућом за неприметити. Последња истраживања указују на то да, иако су класични, штампани билборди, јефтинија опција оглашавања, дигитални LED билборди показују неупоредиво веће ангажовање публике и доводе је ближе тачки куповине.

Наши билборди су направљени од најквалитетнијих емитујућих диода на тржишту, пружајући квалитет без преседана. Модуларност и технологија омогућавају да ваша креативност дође до изражаја у сваком тренутку, када је позиционирање и комбиновање различитих садржаја у питању.

Наше предузеће је специјализовано за адвертајзинг на видео билбордима, са великим искуством и врхунском технологијом. Посвећеност и подршка нас издвајају од осталих колега.

Развијте циљане поруке без ограничења креативности, користећи напредне комбинације садржаја и предности дигиталних приказа. Поруке се испоручују у временским оквирима које ви одаберете, знајући да приказивање порука у тачно одређеном времену често представља разлику између врхунских резултата и оних који то нису.

Географски и демографски распоредите ваше поруке кроз широку мрежу лед билборда у целој Србији. Ефикасност кроз cross channel marketing вам омогућава да ваше поруке буду усклађене са актуелним кампањама на друштвеним мрежама и традиционалним маркетингом.

За више информација посетите www.videomedia.rs