МЛАДИ ОРГАНИЗОВАЛИ ПРОЈЕКАТ „START YOUR WAY UP“

Удружење Млади реализовало је пројекат намењен студентима и младима који још увек нису нашли запослење. Пројекат Start your

Удружење Млади реализовало је пројекат намењен студентима и младима који још увек нису нашли запослење. Пројекат Start your way up је наш допринос у години предузетништва. У три дана колико је семинар трајао, учесници су научили како се пише бизнис план, решавали студију случаја али и учествовали на панел дискусији посвећеној покретању сопственог бизниса.
Први дан обележило је упознавање 30 делегата, колико их је било одабрано да учествује у пројекту али и предавање о писању бизнис плана које је одржала др Јелена Ерић, професорка на Економском факултету у Крагујевцу. Предавање је било одржано на Економском факултету.
Другог дана пројекта учесници су били суочени са практичним радом. Након одслушаног предавања о решавању студије случаја, које је одржао др Марко Славковић, професор Економског факултета, делегати су били подељени по тимовима и радили на решавању задатака. На крају су поделили своја искуства и изнели своја решења на задату тему. Ова радионица била је одржана у простотијама наше организације а обележили су је позитивна атмосфера и креативно размишљање.
Трећег и последњег дана организовали смо панел дискусију на којој су говорили директори и власници ABC едукативног центра и Real media Factory. Они су са ученицима поделили своја искуства у покретању приватног бизниса, проблеме са којима су се суочавали али и давали практична решења за превазилажење истих. У богатој дискусији учесници су имали пуно питања за наше панелисте. Свечана сала Друге крагујевачке гимназије била је право место за овакав догађај. На крају панел дискусије председник Удружење МЛАДИ Богдан Ристић свим учесницима је доделио сертификате.
Велику захвалност за реализацију овог пројекта дугујемо нашим пријатељима и покровитељима: Трнави Промет, Књижари Мост, Real media Factory, ABC школи страних језика, Економском факултету, Другој крагујевачкој гимназији, др Јелени Ерић и др Марку Славковићу – професорима Економског факултета Универзитета у Крагујевцу.
Пројекат је реализовао CR тим Удружења МЛАДИ на челу са Милицом Ђурашиновић.

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.