Музички дочек бициклистичког каравана

Поводом октобра - месеца борбе против карцинома, а у оквиру кампање "Подржи да се одржи", Женски центар "Милица"

Субота 03.октобар.2015.године

код Крста од 12:30 до 13:30

Поводом октобра – месеца борбе против карцинома, а у оквиру кампање „Подржи да се одржи„, Женски центар „Милица“ из Врњачке Бање уз сарадњу и музичку подршку удружења УММУС  (Уметничко и морално усавршавање) организује дочек бициклистичког каравана под називом „Дај педалу раку“ .

Караван започиње свој пут 3. Октобра са Трга Републике у Београду од 11:00. На путу до Врњачке Бање караван ће пролазити кроз прелепе крајеве Србије задржаваћи се на пунктовима подршке у КРАГУЈЕВЦУ (12: 30) затим у Чачку, Краљеву и Врњачкој Бањи. Акција је осмишљена поводом кампање „Подржи да се одржи“ Женског центра „Милице“ чији корисници нису само из Врњачке Бање, већ и из места кроз која овај караван пролази.

Поред УММУС -а који ће обојити програм свирком, овај догађај подржали су и: Институт за јавно здравље Србије „Милан Јовановић Батут“, Министарство омладине и спорта, Траг Фондација, НАЛОР, Европско удружење за гинеколошки канцер, Бициклистички и Мото клубови, Студентски парламенти , Локална самоуправа и Завод за јавно здравље.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.