Недеља „Младих“

Крагујевачко удружење „МЛАДИ “, након низа успешно реализованих акција, организује „Недељу МЛАДИХ"

Крагујевачко удружење „МЛАДИ “, након низа успешно реализованих акција, организује  „Недељу МЛАДИХ“, која представља врхунац свега што је до сада остварено. „Недеља МЛАДИХ“ ће трајати од 16. до 22. августа, а циљ је да се младим Крагујевчанима понуди низ различитих културних, едукативних и спортских дешавања. У седам дана одржаће се осам различитих догађаја.

Покровитељ ове манифестацијеје Скупштина града Крагујевца.

Календар дешавања за Недељу „Младих“ :

16.08.  –  У сарадњи са шаховским савезом Шумадије, „Млади“ организују турнир у шаху који се одржава у просторијама шаховског клуба „Раднички-Водовод“ са почеткомод 11ч.

17.08.  – На терену  „Друштва за борбу против шећерне болести“ (Велики парк) са почеткомод 19ч, посетиоци ће имати прилику да учествују у тренинзима аеробика, фитнеса, салсе, каратеа и кик-бокса.

18.08. –  У сарадњи са предшколском установом „Нада Наумовић“, у Позоришту за децу се организује представа (покретне игре), са почетком од 18ч, где учешће имају најмлађи Крагујевчани из 5 крагујевачких обданишта.

19.09. –  Председник удружења, Богдан Ристић, одржаће едукативну трибину, под називом „Отићи или остати“. Трибина на актуелну тему ће се одржати у просторијама Народне библиотеке(Градског дома), са почетком од 19ч. Након предавања биће одржана дебата.

 

20.08. –  „Из пера младих Крагујевчана“, назив је књижевне вечери која се одржава од  18:30ч у амфитеатру Дечје народне библиотеке. Учесници су: Марија Браловић(песме), Богдан Цветковић(песме) и  Милан Петровић(кратке приче), Богдан Ристић(песме),.

21.08. –  У кафеу  „Обломов“, са почетком у 18ч биће одржана изложба слика младих крагујевачких уметника, на којој ће заинтересовани посетиоци имати и могућност куповине истих.

21.08. –  У башти Дома омладине, с апочетком од 20ч, биће организован хуманитарни концерт. Извођачи: хипхопсастав„Krug“, Pablo i Cuba, Kenny Wu,  Neša beatbox, Krcki, Ćomi i Lima, Grof, Efelpi и други. Цена улазнице је 100 динара. Сва прикупљена средства ће бити уплаћена на жиро-рачун хуманитарне организације “Срби за Србе”, а намењена су изради купатила за социјално угрожене вишедетнепородице.

Hip-hop Dom omladine

22.08. –  Последњи у низу догађаја у оквиру Недеље “Младих” јесте тематско – рок вече у кафеу “Обломов”, са почетком од 21ч. Улаз је слободан.

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.