Ник Вујичић током посете Крагујевцу сусрео се са децом и младима са развојним потешкоћама

Данас је Преподобни Георгије Митиленски (ПОСТ ), Среда 111. дан .2016, још 255 дана до краја године.Температура данас

Данас је Преподобни Георгије Митиленски (ПОСТ ), Среда 111. дан .2016, још 255 дана до краја године.Температура данас од 10 до 16 степени, 999 мб . Вероватноћа падавина 21.67% Исток-Североисток, Умерен ветар, 7.5м/с.Хитна помоћ интервенисала 53 пута , 52 одраслих прегледано у амбуланти за одрасле и 20. деце прегледано на педијатријском одсеку.Евро 122,9064, Долар 108,0021.7.

Тома и Вучић у вечерас у хали Језеро.Намера актуелне градске власти је да Крагујевац учини бољим местом за живот и све наше активности одвијају се у том правцу, рекао је градоначелник Радомир Николић.Остварењу тог циља, према његовим речима, између осталог, доприноси реализација важних развојних пројеката и стварање бољих услова за школовање и бављење спортом у Крагујевцу.Представници листе „Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац (ДС ЗЗС)“, били у разговору са суграђанима на штанду код Зелене пијаце . Зека у оделу примећен како са СПИЧОМ( То вам је оно кад вам неко напише говор, а ви прочитате ) улази синоћ у хотел Крагујевац.Чланови коалиције „Сви за Крагујевац – МУ“ ЛДП – СПО организовали су акцију постављања табле за кош на игралишту иза хотела „Крагујевац“. Борис Ковачевић гостовао на РТК. Рекоше да су посетили свако село, а ја немам појма да су били у Маршићу и Корману.Владимир Максимовић, члан ГВ, прешао у Енергетику.Слађан јуче табанао у Центру.Причао сам са Владом Вучићевићем.

Још 4 дана до избора свих врста. Ваше је право да изађете, или не изађете ( Али треба изаћи) , да заокружите један или више бројева( то је неважеће, али није забрањено) . Имамо неколико кандидата за градоначелника и Шојића. Ово је недеља када ће Вам се сви смешкати, неки нудити по нешто ( Све што је унапред и опипљиво, одмах узимајте, јер после нема). Можете и Ви да се смешкате и да обећавате шта год и за кога год Вам падне напамет. Када се набијете у недељу у ону малу четвртину стола ограђену картончетом, сетите се фамилије, пријатеља, кумова, посла, трансфера, плате, ролекса , комшије,застаните неколико секунди и заокуружите по вољи вашој.

Непознати починиоци током прошле ноћи оштетили су један број стубова са расветом у Великом парку. Догађај је пријављен полицији, кажу у Градској управи за комуналне и инспекцијске послове.

После бурних политичких расправа и нелегално постављеног директора Шумадија сајма ДОО који је на овој фунцији био око два ипо месеца ово привредно друштво сада има новог дирецтор ( Зоран Недељковић) а са пуним легитимитетом.У ЈКП „Нискоградња“, које се од 2012. године налази у финансијским проблемима због неизмирених дуговања, 34 радника су се определила за споразумни раскид радног односа.Њима ће бити исплаћене плате од 1. јануара 2015. до 31. јануара 2016. године у укупном износу од 18 милиона динара.Градско веће донело је одлуку о одобравању подстицајних средстава за отпочињање сопственог посла на територији града Крагујевца за 2016. годину у укупном износу од 8. 797.632 динара за реализацију 31 пословног плана.Градска туристичка организација “Крагујевац“ и Horeca асоцијација Крагујевац потписале су СПОРАЗУМ О САРАДЊИ у области привреде, културе, туризма, гастрономије, хотелијерства и угоститељства.

Мотивациони говорник Ник Вујичић током посете Крагујевцу сусрео се са децом и младима са развојним потешкоћама и њиховим родитељима.Вујичић је имао прилику и да се упозна са плановима и услугама Центра за спорт и рехабилитацију особа са инвалидитетом који у Крагујевцу гради Делта фондација.За Ђурђевдан наступају синфонијски оркестар ФИЛУМ-а ( Ђачки трг, 20:00) и Неверне бебе (Код крста 21:00). Ватромет ће бити у 21.30.

На програму биоскопа „Cineplexx Крагујева Плаза“, се налазе три нова филма: „Књига о џунгли 3Д“, „Хардкор Хенри“ и „Освета“.

  • ЛЕПОТИЦА И ЗВЕР – среда од 18:00, Позориште за децу.
  • ИСЛЕДНИК промоција књиге Драгана Великића – среда 19:00 Народна Библиотека Вук Караџић.
  • 22. април , 20:00 Дан планете Земље – Буди ЕКОлогичан @ Шопинг центар Крагујевац ПЛАЗА.
  • 22. априла у Студентском културном центру ће наступити Funktastic Coalition Немање Златарева који ће овом приликом представити нови студијски албум „For The First Time“.
  • У Књажевско – српском театру за 22. април заказана је премијера представе “Сан летње ноћи“, познатог Шекспировог комада у режији Пјер Валтер Полица, редитеља из Немачке.
  • КНЕГИЊИЦА И ЗАГОНЕТКЕ , субота од 12:00 , Позориште за децу.
  • EASTER PARTY радионице ЕНГЛЕСКОГ и НЕМАЧКОГ Кнеза Михаила 160, ПАТУЉАК субота од 10 до 21:00
  • „Orthodox Celts“, у суботу , од 21 сат, у „Чаурници“ Кнежевог арсенала, најављују овогодишњи „Шумадија фест“.
  • РЕПРИЗА ПРЕДСТАВЕ КАМЕН ЗА ПОД ГЛАВУ Среда, 27.04.2016. од 20 сати у сали ПМФа

Уторак : ВК Београд – ВК РАДНИЧКИ ( утакмица 2 четвртфинала плеј-офа Прве А лиге Србије)
Среда: ФК ФАП – ФК ШУМАДИЈА (16:00, 21 коло СЛЗ) , ФК АРСЕНАЛ-ФК Бане (16:00, 21 коло ЗМ), ФК Тутин – ФК СЛАВИЈА ( 16:00, 21 коло ЗМ)

Данас без струје:
од 09.00 до 14.00 Дреновац – викенд насеље, затим у улици Ђуре Салаја, Нехруова, Краљевачког батаљона бр. 156-190, Славка Крунића, Краља Милана IV (парна страна до броја 76), Светолика Младеновића и 7 секретара СКОЈ-а.
од 10.00 до 14.00 Велико поље (улице Блаже Хаџивуковића, Цветка Кољковића, Милована Драгића, Рада Докмановића) и Доње Комарице – Црквине.
од 10.00 до 15.00 Вучјак, Чумић – Кремењача и Трска.
од 09.00 до 14.00 Ресавска, део Нате Радуловић и део Краља Милутина.
Без воде Виноградарска улица до 11.00

Добар дан !

Извор:

Зоран Јовановић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.