Од септембра нови Фиатов глобални модел

Данас је Преподобни Оци поубијани у манастиру Светог Саве Освећеног (ПОСТ ). Субота 93. дан .2016, још 273

Данас је Преподобни Оци поубијани у манастиру Светог Саве Освећеног (ПОСТ ). Субота 93. дан .2016, још 273 дана до краја године.Температура данас од 11 до 20 степени., 999 мб , Вероватноћа падавина 10% Север-Североисток, Слаб ветар, 1.6м/с / Евро у понедељак 122,7899, Долар у понедељак 107,9472.

Пехари и вредне фотографије који су похрањени у остави приликом изградње нових свлачионица на Чика Дачи (1000 м2 за 1милион евра) пронађени после 4 године испод степеништа на отвореним базенима. Нико од управе, или особља се није сетио да нешто у клубу фали. Нормално је када нико од њих у животу није добио нити видео ни један пехар. Брзом интевенцијом навијача вредне ствари су пребачене у просторије клуба.Присутно руководство клуба је било саблазнуто својим немаром. Једини политичар који је дошао на лице места је био Обрад Турковић . Синоћ се мало повела полемика о политици. Лазе Црвени Ђаволи је здушно бранио Веркову, Зекину и Неђину групу, док је Мане Црвениђаволи бранио ЛДП популацију.

Данас је светски Дан особа са аутизмом.Како тврди увек добро обавештени сајт carauto.com, компанија ФЦА је са највишег места најавила да ће се у Крагујевцу, почев од септембра ове године, склапати нови Фиатов глобални модел.
Град обрадио 928 споразума о вансудском поравнању са ПУ “Нада Наумовић“ и уплатио родитељима на име накнаде штете 20.673.091, 61 динара. Иначе, од понедељка 28. марта родитељи који су боравак деце у обданишту плаћали више од законом прописане цене поднели су 2731 захтев за вансудско поравнање.
У региону Шумадије и Поморавља послује преко 780 извозника који своје производе и услуге пласирају у више од 100 земаља.
Белоруски аутобуси ускоро у Крагујевцу.

Факултет медицинских наука у Крагујевцу организује дводневни међународни симпозијум “Актуелна пракса и изазови у образовању здравствених радника“. На скупу говоре угледни предавачи из Србије, Португалије, Републике Ирске, Мађарске и Бугарске.

Дуле Манила се одмах после избора враћа у Манилу.По МУ наређењу, а да му не би штетио рејтингу од 2,7 посто, кандидатима за одборнике СПО забрањено паркирање приватних аутомобиле на зеленој повшини Народног музеја.СПО бројчано поправио стање , па су морали да набаве још једно возило Смарт за превоз чланства.Пуко конац на Кубиним панталонама, којим је био зашивен за Неђину фотељу. Зоран Недељковић у понедељак преузима Сајмиште. Кажу биће кривичних пријава.
Андроид апликација “Посматрач избора“ путем које ће преко својих мобилних телефона грађани моћи да се укључе у праћење регуларности предизборне кампање, контролу политичких активности али и да пријаве злоупотребе, представљена је данас на конференцији за новинаре одржаној у Канцеларији за младе.

На посебном паркиралишту у улици Николе Пашића данас од 7 сати забрањено паркирање, због санирања ударних рупа.До 9. априла изводе се радови у улици Цара Душана. Аутобуси јавног градског превоза са ознакама 3, 13, 26 и 601 биће усмерени са стајалишта “Пролеће кафана“, улицом др Јована Ристића, преко надвожњака и даље регистрованом трасом, а у повратку се возила упућују из улице др Јован Ристића у улицу Париске Комуне, ул. др Зорана Ђинђића, Лепенички булевар и даље регистованом трасом. Јавно комунално предузеће Чистоћа ангажовано је на асфалтирању Улице Бошка Бухе у насељу Илина Вода. Ова улица је једна од пет саобраћајница у Крагујевцу која се пресвлачи асфалтом по савременој немачкој технологији.

У Конгресном центру хотела „Крагујевац“, у организацији Винског витешког реда Шумадије данас се одржава , између 12:00 и 20:00, други Салон вина, који ће у подне свечано отворити Принц престолонаследник Александар Карађорђевић.

Оперативци ПУ Крагујевац пронашли фабрику гудре у породичној кући у Рачи.

  • Јубиларни 20. Позоришни сусрети ученика гимназија Србије одржавају се од 1. до 10. априла, у Крагујевцу, у организацији Ђачког парламента Прве крагујевачке гимназије и Ученичке организације „Сопче“.У оквиру овог десетодневног пројекта, представиће се 27 трупа из градова широм Србије. Представе ће се 1, 2. и 10. априла играти у Позоришту за децу, а осталим данима у Театру.
  • Ревија најбољих филмова из 2015. године од 1 до 30 априла у Cineplexx Крагујевац Плаза. „Бићемо прваци света“, комедија „Горчило, јеси ли то дошао да ме видиш?“, љубавна драма „Смрдљива бајка“ , „Хиљадарка“„Стар Wарс: Буђење силе“„Спектра“, „Марсовац“ , „Пут до славе“, „Џој“, „Опклада века“ ,„Повратник“„Алвин и веверице: Велика авантура”, „Мали Принц”, „Хотел Трансилванија” и „Снупи и Чарли Браун: Филм о клињама”
  • БАЈКА О МРТВОЈ ЦАРЕВОЈ КЋЕРИ – вечерас, 20:00, Књажевско српски театар.
  • Удружења „Видо“ и „Standup.rs“ из Београда, организују 6. априла ново вече стендап комедије у Крагујевцу, на вечерњој сцени Позоришта за децу, где ће наступити Крагујевчанин Милош Радојковић, Ана Златановић из Обреновца и Београђанин Никола Радојловић, а водитељ вечери је Милош Новаковић.
  • ДРЖАВНИ ПОСАО- 8 април , 20:00, Сцена 303-
  • Култна представа „Чикашке перверзије“ поново ће бити одиграна у крагујевачком Позоришту за децу, 17. априла, од 20 сати.
  • Карте за наступ светски познатог мотивационог говорника Ника Вујичића, који ће се одржати 18. априла, од 20 сати, у хали „Језеро“, пуштене су у продају, по цени од 250 динара.

Петак : ФК Бежанија – ФК РАДНИЧКИ 1:0 (20 коло) КК Параћин – ККК РАДНИЧКИ 88:92 ( 21 коло)

Субота : Крагујевац Wилд Боарси – Инђија Индианси (15:00.Чика Дача 1 коло ), ФК Трепча – ФК АРСЕНАЛ (15,30 18 коло ЗМ) РК РАДНИЧКИ – РК Морава ( 2 коло плеј аут) ЖРК Железничар – ЖРК РАДНИЧКИ (19:00, 2 коло плеј офа) , КМФ ЕКОНОМАЦ – КМФ Нова Пазова (18:00, 17 коло)
Недеља : ФК СЛАВИЈА – ФК Слобода (15,30 18 коло ЗМ) КМФ Коперникус КМФ МАШИНАЦ (17,30 17 коло)

Ђоковић је победио Давида Гофана са 7:6, 6:4 и пласирао се у финале турнира Мастерс серије у Мајамију. Српски тенисер имаће прилику да освоји рекордну 28. Мастерс титулу

Понедељак без струје:
од 09.30 до 13.00 Светозара Марковића од бр. 99 – 107.
од 09.00 до 14.30 Обилићева, Воје Радића, Тихомира Вуксановића, Расинског одреда, део 9. маја, Миловоја Милентијевића, Шабачка.
од 10.00 до 11.00 Ресник –Дубокић.
од 09.00 до 14.00 улици Брђанска.

Добар дан !

Извор:
Зоран Јовановић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.