Партибрејкерс, Електрични оргазам, Мајке, Mortal kombat, Zoster и Viva Vox придружили су се извођачима Арсенала 06

Партибрејкерс, Електрични оргазам, Мајке, Mortal kombat, Zoster и Viva Vox придружили су се извођачима Арсенала 06 који ће бити

Партибрејкерс, Електрични оргазам, Мајке, Mortal kombat, Zoster и Viva Vox придружили су се извођачима Арсенала 06 који ће бити одржан 23, 24. и 25. јуна у Крагујевцу.
Интернационално признати београдски хор Viva Vox – чувен по а капела изведбама рок класика попут „Du Hast“ Rammstein-a и Prodigy миксу – имаће част да 23. јуна отвори програм на Main Stage-u Арсенала, где су звезде прве вечери британски алтернативци Skunk Anansie.
На Garden Stage-u 24. јуна култним панкерима Toy Dolls придружиће се мостарски Зостер (БиХ), а исте вечери на Main-u су новоталасни хероји Електрични оргазам, који први пут долазе на Арсенал Фест.
„Радујемо се доласку у Крагујевац, где нисмо били од 2007. године. Волимо фестивале као што је Арсенал јер се скупи доста људи и добра је атмосфера. План је до Арсенала објавимо нови сингл ‘Камером снимам све’, а планирамо и ливе албум са делом концерта из Дома омладине Београда поводом 35. рођендана бенда, каже фронтмен ЕЛОРГ Срђан Гојковић.
Asian Dub Foundation-u завршне вечери Арсенала на Main Stage-u придружиће се легендарни Партибрејкерс, док ће на Gardenu свирати Мајке и Mortal kombat, који су „пресрећни због свирке у лепом Крагујевцу, јер је Арсенал дефинитивно је један од најбитнијих фестивала у региону“.
„На Арсеналу смо већ свирали пре две године и морали смо два пута да прекинемо наступ, на коме је био оборен рекорд посећености Gardenа, због колабирања неколико људи из публике. Очекујемо у најмању руку лудницу и ове године. Долазимо са новим албумом који ћемо објавити за мање од месец дана! „, најављује фронтмен Mortal kombatа Крики.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.