Партибрејкерс, Електрични оргазам, Мајке, Mortal kombat, Zoster и Viva Vox придружили су се извођачима Арсенала 06

Партибрејкерс, Електрични оргазам, Мајке, Mortal kombat, Zoster и Viva Vox придружили су се извођачима Арсенала 06 који ће бити

Партибрејкерс, Електрични оргазам, Мајке, Mortal kombat, Zoster и Viva Vox придружили су се извођачима Арсенала 06 који ће бити одржан 23, 24. и 25. јуна у Крагујевцу.
Интернационално признати београдски хор Viva Vox – чувен по а капела изведбама рок класика попут „Du Hast“ Rammstein-a и Prodigy миксу – имаће част да 23. јуна отвори програм на Main Stage-u Арсенала, где су звезде прве вечери британски алтернативци Skunk Anansie.
На Garden Stage-u 24. јуна култним панкерима Toy Dolls придружиће се мостарски Зостер (БиХ), а исте вечери на Main-u су новоталасни хероји Електрични оргазам, који први пут долазе на Арсенал Фест.
„Радујемо се доласку у Крагујевац, где нисмо били од 2007. године. Волимо фестивале као што је Арсенал јер се скупи доста људи и добра је атмосфера. План је до Арсенала објавимо нови сингл ‘Камером снимам све’, а планирамо и ливе албум са делом концерта из Дома омладине Београда поводом 35. рођендана бенда, каже фронтмен ЕЛОРГ Срђан Гојковић.
Asian Dub Foundation-u завршне вечери Арсенала на Main Stage-u придружиће се легендарни Партибрејкерс, док ће на Gardenu свирати Мајке и Mortal kombat, који су „пресрећни због свирке у лепом Крагујевцу, јер је Арсенал дефинитивно је један од најбитнијих фестивала у региону“.
„На Арсеналу смо већ свирали пре две године и морали смо два пута да прекинемо наступ, на коме је био оборен рекорд посећености Gardenа, због колабирања неколико људи из публике. Очекујемо у најмању руку лудницу и ове године. Долазимо са новим албумом који ћемо објавити за мање од месец дана! „, најављује фронтмен Mortal kombatа Крики.

Оставите коментар