Пицерија 13 Чачак – Пицерија добрих укуса

Концепт који нас дефинише разликује се од стандардних ресторанских понуда, амбијената и услуга. На нашем менију пронаћи ћете

Концепт који нас дефинише разликује се од стандардних ресторанских понуда, амбијената и услуга. На нашем менију пронаћи ћете специјалитете домаће и интернационалне кухиње, јела са роштиља, pizza, пасте, салате, јела од пилетине и рибе, посластице, и још много тога по веома повољним ценама. Сва наша јела можете наручити oнлајн уз бесплатну доставу на кућну адресу. Регистрација на сајту није обавезна, а плаћање вршите куриру приликом преузимања производа. Достава се врши искључиво на територији Чачка.

Пицерија 13 је позиционирана тако да својим гостима буде уз пут из било ког дела града да долазе. Познати смо по удобности, прелепом амбијенту и приступачним ценама. Налазимо се у улици Светозара Марковића бр. 6, у Чачку, преко пута улаза у Градску пијацу.

Од оснивања смо задржали оригиналну рецептуру базирану на ручном принципу развлачења теста, са више од 3 деценије дугом традицијом. Препознатљив квалитет наше услуге датира још од давне 1983. године. Посетите нас или наручите нашу храну путем Интернета, или телефоном 032/34-97-97; 032/5-120-140.

У нашој понуди су специјалитети националне и интернационалне кухиње од посебно бираних свежих намирница. Изаберите своје омиљено јело, или посластицу, а ми ћемо Вам у што краћем року доставити на вашу кућну адресу, бесплатно.

www.picerija13.rs

Оставите коментар