Породични дан уз Алвина и веверице у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза

Нове авантуре симпатичних крзнених створења уз поклоне за најмлађе посетиоце

Придружите се неодољивим веверицама у анимираној авантури „Алвин и веверице: Велика авантура“ на Породичном дану у биоскопу Цинеплекк Крагујевац Плаза који ће бити одржан ове недеље, 27. децембра у периоду од 12 до 17 часова. Сви малишани ће имати прилику да уживају у креативним радионицама које су инспирисане авантурама ових симпатичних створења, док их уз сваку купљену карту очекује и поклон часопис „Лили“ или „Мали Политикин Забавник“.

Три преслатке веверице које су још 2007. године, када је изашао први филм, освојиле срца деце широм света. У новој авантури, крзнени другари верују да је Дејв одлучио да запроси своју нову девојку у Мајамију. Убеђени да ће да их остави након веридбе, Алвин, Теодор и Сајмон пакују кофере и крећу на пут да га спрече у томе. Имају само три дана да га зауставе или ће добити застрашујућег полубрата. Како би малишани свих узраста уживали у великој авантури Алвина, Сајмона и Теодора, филм је синхронизован на српски језик, па је комишиници Мис Прајс глас позајмила Гоца Тржан, док је млади глумац Славен Дошло добио задатак да дочара највећег злоћу у филму – Алвиновог потенцијалног полубрата Мајлса. Победница Пинкових звездица Марија Сердар је глас позајмила неодољивој певачици Ешли.

На репертоару биоскопа Cineplexx током Породичног дана најмлађе посетиоце очекују и филмови „Мали Принц“, „Алберт“, „Снупи и Чарли Браун – Филм о клиња“ и „Хотел Трансилванија 2“ синхронизовани на српски језик.

Карте за Породични дан се налазе у продаји, више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.