Породични дан уз Малог Принца у биоскопу Cineplexx

Једна од најлепших прича о пријатељству и одрастању на великом платну

Полетите са Малим принцом на Породичном дану у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза који ће бити одржан ове суботе, 28. новембра у периоду од 12 до 17 часова.

У ужурбаном модерном времену Девојчица одраста уз строгу, амбициозну и пожртвовану мајку која је припрема за реалан живот у свету одраслих. Она упознаје Авијатичара, суседа, старијег ексцентричног, али љубазног човека и међу њима се рађа топло и искрено пријатељство. Он је уводи у необичан свет где је све могуће, свет у који га је давно увео Мали Принц, дечак са друге планете кога је срео када се његов авион срушио у Сахари. Тако почиње магично и емотивно путовање Девојчице кроз њену сопствену имагинацију и кроз универзум Малог Принца. Она поново проналази своје детињство и схвата да су везе међу људима оно што је највредније у животу, а да се најбитније ствари препознају срцем.

Адаптација романа Антоана де Сент Егзиперија је синхронизована на српски језик, па ће се у улогама главних јунака наћи домаћа екипа глумаца међу којима су Јелена Томашевић, Михајло Миша Јанкетић, Анђела Џаферовић, Алекса Радујко, Никола Булатовић, Драган Вујић Вујке, Иван Јевтовић, Снежана Јеремић Нешковић, Милан Антонић, Предраг Дамјановић, Наташа Балог и многи други.

Сви малишани ће у склопу Породичног дана моћи да уживају у креативним радионицама које су инспирисане авантурама Малог принца, Девојчице и Авијатичара, уз сваку купљену карту их очекује поклон часопис „Лили“ или „Мали Политикин Забавник„, док ће они најсрећнији имати прилику да освоје поклоне изненађења које је припремила компанија Pertini toys.

На репертоару биоскопа Цинеплекк током Породичног дана најмлађе посетиоце очекују и филмови „Хотел Трансилванија 2“, „Снупи и Чарли Браун – Филм о клињама“ и „Кокосаурус – мали диносаурус“ синхронизовани на српски језик.

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.