Потписан споразум о сарадњи Градске туристичке организације “Крагујевац“ и HoReCa асоцијације Крагујевац

Градска туристичка организација “Крагујевац“ и Horeca асоцијација Крагујевац потписале су СПОРАЗУМ О САРАДЊИ у области привреде, културе, туризма,

Градска туристичка организација “Крагујевац“ и Horeca асоцијација Крагујевац потписале су СПОРАЗУМ О САРАДЊИ у области привреде, културе, туризма, гастрономије, хотелијерства и угоститељства и изразиле су заједничко уверење да је сарадња и партнерство у овим областима у обостраном интересу и да ће допринети будућем успешнијем и квалитетнијем укупном развоју. Уједно, HoReCa асоцијација Крагујевац промовисаће локалну и националну кухињу, локалне произвођаче хране и пића и при том промовисати и представљати Град Крагујевац на најбољи начин.
Потпредседник HoReCa асоцијације Крагујевац Вујадин Вујадиновић је овом приликом рекао да ће сарадња HoReCa асоцијације И ГТО “Крагујевац“ допринети квалитетнијем привредном и туристичком развоју Града Крагујевца, модернизацији локалне гастрономије и угоститељства, као и успостављању сарадње са привредним субјектима у области инвестиција у туризам, гастрономију и угоститељство. Промоција туристичких и гастрономских потенцијала Града Крагујевца, промоција домаћих производјача намирница и производа локалне прехрамбене индустрије и пласирање на инострано тржиште; јачање, заштита и промовисање традиционалне шумадијске и српске кухиње као бренда и позиционирање Крагујевца као регионалног гастрономског центра су приоритети на којима ће HoReCa асоцијација Крагујевац интензивно радити у будућем периоду.
HoReCa асоцијацију Крагујевац чини тим високо квалифи кованих стручњака који имају дугогодишње интернационално искуство у свим аспектима угоститељства, развоја и пословања
за највеће светске HoReCa објекте. (HoReCa је пословни термин који упућује на сектор односно индустрију хране – припремање и сервирање хране и пића).

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.