Продаја половних аутомобила – Ауто плац Bavaria Motorrad

Bavaria Motorrad д.о.о. је фирма која се бави увозом и продајом половних automobila из земаља Европске уније. У

Bavaria Motorrad д.о.о. је фирма која се бави увозом и продајом половних automobila из земаља Европске уније. У понуди имамо велики избор добро очуваних половних аутомобила, као и лаких доставних возила. Уколико вас занимају половни аутомобили онда је ауто плац Bavaria Motorrad прави избор за вас. Лоцирани смо недалеко од кружног тока у Прељини, у правцу Горњег Милановца, са леве стране пута.

Наша половна возила ће задовољити све ваше потребе и омогућити да у свом власништву имате квалитетан и сигуран аутомобил. На нашем сајту www.autoplacmotorrad.rs такође можете сазнати сва правила и услове када је у питању куповина половног аутомобила из иностранства. На најбољи могући начин до сјајног половњака уз приступачне цене. Могућност куповине возила на кредит и лизинг, као и куповина возила по наруџбини.

Продајом половних аутомобила и лаких доставних возила бавимо се већ дуги низ година. Трудимо се да у нашој понуди увек имамо нешто ново и другачије.

Сва половна возила из наше понуде су купљена код овлашћених дилера и лизинг компанија, без обзира на бренд возила, са познатом сервисном историјом и изузетним стањем возила.

Код нас можете извршити и куповину возила по поруџбини, као и куповину на кредит и лизинг код овлашћених лизинг кућа. Наша понуда ће задовољити све ваше потребе и омогућити да у свом власништву имате квалитетан и сигуран аутомобил. Посетите наш ауто плац у Чачку.