Протест радника Шумадија сајма

Незадовољни брзином којом се ради на решавању финансијских проблема у ''Шумадија сајму'', запослени у том предузећу одлучили су

Незадовољни брзином којом се ради на решавању финансијских проблема у “Шумадија сајму“, запослени у том предузећу одлучили су, нешто после 11 сати да обуставе рад, затворе све објекте Сајма и лично од градоначелника Крагујевца Радомира Николића затраже одговоре на два за њих најважнија питања.

Највећи проблем, према речима председника Штрајкачког одбора Александра Бељаковића је исплата седам заосталих плата, почев од новембра прошле године и неоверене здравствене књижице од 1. јануара ове године.

Након састанка са градоначелником Николићем, Бељаковић је обавестио окупљене раднике да у овом тренутку не постоји начин да се испуне њихови захтеви, али је добио уверавања од градоначелника да ће се радити на изналажењу решења за 92 радника “Шумадија сајма“.

Незадовољни исходом разговора радници су најавили да ће сваког дана напустити своја радна места у 11,15 сати и организовано пешице долазити испред Кабинета градоначелника.

Истичу, такође, да се не мешају у менаџмент и пословање фирме и поручују да ће, уколико се проблем скорије не реши обуставити припреме за предстојећи Сајам пољопривреде.

Оставите коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.