СКЦ – програм за период 29.12. – 30.12.2014.

СКЦ - програм за период 29.12. - 30.12.2014.године

Понедељак, 29. децембар – Сала ПМФ-а
Мултимедијална представа Догвил

Слободно дођите на представу Догвил која ће се одржати 29. децембра у сали Природно математичког факултета у Крагујевцу, у организацији СКЦ Крагујевац.
Представу Догвил, позоришну адаптацију сценарија истоименог филма Ларса фон Трира, режира Кокан Младеновић, а музику композитора Марка Грубића изводиће уживо Врооом у саставу: Андријана Беловић (глас и клавијатуре), Јамал Ал Кисњани (саксофони, флаута, гитара, клавијатуре) и Марко Грубић (бас, гитара, клавијатуре, лоопови).

Бранислав Трифуновић играће све мушке улоге у комаду, а улогу Грејс и све остале женске улоге играју Милица Мајсторовић и Тамара Алексић.

Ауторе позоришне представе Догвил највише занима специфична психологија изолације која дугорочно оставља последице на сваког појединца у изолованој заједници. На бини су три музичара и глумци, а наратив се представља глумом, концертним извођењем и интеракцијом са видеом, односно филмским сценама на великом платну, које доминира сценографијом.

СЛОБОДНО дођите у Догвил!
29. децембар 20х
Сала Природно математичког факултета
Улазнице су у претпродаји у Скц Крагујевац (Радоја Домановића 12) и Туристичко информативном центру Крагујевца (Плато Робне куће), радним данима од 9:00 до 20:00 часова, по цени од 700 РСД.
Цена карте на улазу – 800 РСД.
Копродуценти представе Догвил су Миксер, СКЦ Нови Сад, Дом омладине Панчева и Марко Грубић (Фаст Форњард). Партнер представе је КЦ Панчево. Пројекат је подржао Сокој.

Уторак, 30. децембар – Кутија шибица

Традиционални завршетак сезоне књижевних вечери ПЕСНИЧКА НОВА ГОДИНА одржаће се 30. децембра у 20:00 у Кутији шибица СКЦ-а.
Чланице и чланови Књижевне радионице СКЦ-а испратиће стару годину и захвалити публици која нас је пратила читањем својих песама.
Траје: Изложба- Да не кваримо – Александар Јевтић – Контакт Галерија
Београдска предграђа – Душан Поповић – Галерија СКЦ-а

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.