Скуп љубитеља Заставиних аутомобила

Можда је недеља за неког била сасвим обична, дан као и сваки други. Можда, али не и за

Можда је недеља за неког била сасвим обична, дан као и сваки други. Можда, али не и за љубитеље Заставиних четвороточкаша, људе који гаје велику љубав према аутомобилима који су се производили у крагујевачкој Застави. Око 90 учесника из разних крајева наше (бивше и садашње) земље (Врање, Пирот, Пожаревац, Ивањица, Београд, Осијек) је искористило ову сунчану недељу да представи своје љубимце. Да ти аутомобили не би били заборављени, уопште аутомобилска индустрија нашег града, побринуо се Лука Јандрић  један од организатора манифестације „Welcome Home #3„, која се одржала на простору Кнежевог арсенала.
Од организатора смо чули да је ово треће окупљање а да су прошла окупљања одржана у насељу Илина Вода. Учесници су били видно расположени па су нам рекли да им се овај простор највише свидео и надају се да ће скупови оваквог каракера постати традиционални. Аутомобили су данас били сјајни, прелепо очувани, њихови власници су пуно труда уложили не би ли они изгледали савршено.
На питање да ли су њихове „Фиће“, Заставе 101 популарни „Кец“, „Југићи“, „Пеглице“, „Осмице“ захтевне за одржавање због недостатка делова, они одговарају да је љубав јача од свега, страст и пасија коју они осећају је немерљива .Организатори се још једном захваљују свим учесницима и компанији „Red Bull“, а ми исказујемо велики наклон и поштовање Луки Јандрићу и Ивану Ивановићу као организаторима на издвојеном времену и труду.

Александар Ђорђевић

 

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.