„Станари против свих“

Данас је Свети мученици Хризант, Дарија и други; преподобни Симон Дајбабски (ПОСТ ). Петак 92. дан .2016, још

Данас је Свети мученици Хризант, Дарија и други; преподобни Симон Дајбабски (ПОСТ ). Петак 92. дан .2016, још 274 дана до краја године.Температура данас од 1 до 28 степени., 995 мб , Вероватноћа падавина 10% Север-Североисток, Слаб ветар, 1.6м/с / Крагујевац богатији за 2 девојчице и 2 дечака. Евро 122,7996, Долар 107,6717

Судско веће Хашког трибунала ослободило је Војвислава Шешеља кривице у свих девет тачака по оптужби за злочине над Хрватима и Муслиманима у Хрватској, Војводини и БиХ, 1991-93

Након увида у комплетну документацију коју је предала листа, „Зоран Јовановић – станари против свих“ Градска изборна комисија је на седници донела решење о проглашењу изборне листе „Зоран Јовановић – станари против свих“Ово је 14. по реду проглашена изборна листа за учешће на локалним изборима у Крагујевцу.
Верко успео да региструје странку и обећао да ће овог пута са све Неђом и Зеком бити искрен. Милан Арсенијевић му поверовао.НВ вратио камп кућицу. МУ донео диплому на увид, асфалтирао пут до Маршића , скинуо Ролеx, продао Смарта, вратио граду наших 11,5 милиона које је дао паланачком кк. Нормално, као други високопоштовани човек града и велики спортски радник прави трим стазу у Шумарицама, да му ментор НВ, не цепа гиље по већ потојећој. Његови кандидати за одборнике решили да плаћају паркинг и да не паркирају више аутомобиле на зеленој површини Народног музеја. У школе стигли таблети које је обећао још 2012 те. Својим утицајем код баба сере ће обезбедити експресни повтартак ФК Раднички у Супер лигу. Прелази цеЛЗИЈус .Човек вратио лову што је некада баби украо из куће.Далибор Сенић постаје начелник Комуналне полиције.Бивши директор Слатке куце направио пројекат: Крагујевац- Баточина Виа Лепеница.Локални одбор крагујевацког ЛДП а искључио из странке Чедомира Јовановића зато сто је уз Тадића, и Чанака и позвао да омладина Крагујевца гласа за листу бр 7 ? .КК 1950 улази у виши ранг такмичења и враћа се у Паланку.Сунчица Отовић објавила да се удаје у септембру. Срећним родитељима Славица Отовић и Предраг Отовић све четитке. Обрад Турковић је коначно рекао ДА. Саша Стаменић објавио да смо коначно постали чланови ЕУ и да ће до краја године плата бити 1.000 евра. Енергетика у нову сезону улази са нижим ценама грејања.

АПРИЛИЛИЛИЛИЛИ!!!!!!!!!!

Грађани који не буду плаћали ТВ претплату изгубиће право на попуст на струју од пет одсто као редовне платише.Форум извозника под називом „Подстицаји извозницима региона Шумадије и Поморавља у јачању перформанси привређивања и интернационализацији МСП сектора“, трећи по реду, биће одржан сутра од 10 сати у Регионалној привредној комори Крагујевац.
Градско веће на јуче одржаној седници утврдило је Предлог Одлуке о изради плана детаљне регулације “Акумулације Дрезга на реци Угљешници“ и упутило Скупштини града на разматрање и одлучивање.
Водовод још увек на истој адреси у Станову, а треба да почне изградња Супернове.
Данас у 8.30 заседа комисија ( МУ, као преЦедник, НУ, Гоца Д, Обрад Турковић, Ханс, Миња Обрадовић и Шума) за доделу Ђурђевданске награде. Ал ће бити фрке.
У 11:00, Канцеларија за младе града Крагујевца, ул. Саве Ковачевића бр.5 – конференција за новинаре на којиј ће бити представљен сервис за проактивно учешће грађана у контроли политичких активности «Посматрач избора» и пратећег интернет портала посматрац-избора.рс. Реч је о андроид апликацији која се преузима бесплатно помоћу «Гоогле Сторе» и омогућава сваком грађанину да на једноставан начин контролише све активности странака и политичара у свом окружењу. На конференцији говоре: Обрад Турковић, помоћник градоначелника за информисање и унапређење положаја младих и Јелена Милановић, председница Кровне организације младих Србије.
До 9. априла изводе се радови у улици Цара Душана. Аутобуси јавног градског превоза са ознакама 3, 13, 26 и 601 биће усмерени са стајалишта “Пролеће кафана“, улицом др Јована Ристића, преко надвожњака и даље регистрованом трасом, а у повратку се возила упућују из улице др Јован Ристића у улицу Париске Комуне, ул. др Зорана Ђинђића, Лепенички булевар и даље регистованом трасом. Јавно комунално предузеће Чистоћа ангажовано је на асфалтирању Улице Бошка Бухе у насељу Илина Вода. Ова улица је једна од пет саобраћајница у Крагујевцу која се пресвлачи асфалтом по савременој немачкој техноилогији.Пуко конац на Кубиним панталонама, којим је био зашивен за Неђину фотељу. Зоран Недељковић у понедељак преузима Сајмисте. Кажу биће кривичних пријава.Поводом обележавања 2.априла – Светског дана особа са аутизмом у циљу скретања пажње јавности на проблеме особа са аутизмом и њихових породица, град Крагујевац ће се прикључити међународној кампањи “Осветлимо плавим“. Пред почетак пријема, у 16:55, испред зграде Градске управе, чланови удружења и њихових породица заједно са представницима града пустиће плаве балоне у знак подршке кампањи.
У 17:00, Свечани салон зграде Града – пријем за чланове Удружења за помоћ особама са аутизмом Крагујевац и њихове породице и асистенте у породици укључене у пројекат “Асистент у породици“ који финансира град Крагујевац и представнике институција који пружају подршку наведеном удружењу и особама са аутизмом. Планирана је изложба радова особа са аутизмом и кратак музички програм који ће приредити ученици Музичке школе у Крагујевцу. Присутнима ће се обратити члан Градског већа за здравство и социјална питања, др Гордана Дамњановић, начелник Градске управе за здравствену и социјалну заштиту Никола Рибариц, Снежана Марковић Јошовић-председник Удружења за помоћ особама са аутизмом Крагујевац и секретар наведеног удружења Данијела Нешовић.
Све противградне станице на територији града Крагујевца биће спремне за почетак сезоне 15. априла и током наредних шест месеци биће снабдевене довољним бројем ракета, најављено је из Штаба за ванредне ситуације.Основна школа Јован Поповић, свечном академијом обележила је свој дан. У присутву бројних гостију, званица и колега из других градских школа, пригодан програм извели су ученици виших разреда.У Епрхијском дому Саборне цркве јуче одржан пролећни сајам народних рукотворина. Преко 30 излагача из Крагујевца и других градова Србије представило је ручне радове у циљу очувања традиције.

 • У „Cineplexx Крагујевац Плаза“четири нова наслова: „Моја велика мрсна православна свадба 2“, „Еди звани орао“, „Керол“ и „Песма мора“.
 • Поводом Дана студената Миодраг Костић држи предавање 4 априла на Економском факултету.
 • Мики Јаковљевић отворио сезону кошења и прскања корова по Виску. Нина Недељковић , Маја Браво и Николић Немања су му пружали подршку, нормално из студија. До 24 априла обавезно користите тотални хербицид.
 • Хит комедија „Хотлајн“ на ПМФ-у вечерас у 20 сати. У овом комаду, поред редитеља Игора Дамњановића и Немање Јаничића који је био задужен за текст, глуми и Мирка Васиљевић.
 • ДО ГОЛЕ КОЖЕ вечерас , 20:00, Књажевско српки театар.
 • Јубиларни 20. Позоришни сусрети ученика гимназија Србије одржаче се од 1. до 10. априла, у Крагујевцу, у организацији Ђачког парламента Прве крагујевачке гимназије и Ученичке организације „Сопче“.У оквиру овог десетодневног пројекта, представиће се 27 трупа из градова широм Србије. Представе ће се 1, 2. и 10. априла играти у Позоришту за децу, а осталим данима у Театру.
 • Ревија најбољих филмова из 2015. године од 1 до 30 априла у Cineplexx Крагујвац Плаза. „Бићемо прваци света“, комедија „Горчило, јеси ли то дошао да ме видиш?“, љубавна драма „Смрдљива бајка“ , „Хиљадарка“„Стар Wарс: Буђење силе“„Спектра“, „Марсовац“ , „Пут до славе“, „Џој“, „Опклада века“ ,„Повратник“„Алвин и веверице: Велика авантура”, „Мали Принц”, „Хотел Трансилванија” и „Снупи и Чарли Браун: Филм о клињама”
 • Други Салон вина у Крагујевцу биће одржан 2. априла, од 12 до 20 часова, у Конгресном центру хотела „Крагујевац“, у организацији Винског витешког реда Шумадије.
 • БАЈКА О МРТВОЈ ЦАРЕВОЈ КЋЕРИ – субота , 20:00, Књажевско српски театар
 • Удружења „Видо“ и „Стандуп.рс“ из Београда, организују 6. априла ново вече стендап комедије у Крагујевцу, на вечерњој сцени Позоришта за децу, где ће наступити Крагујевчанин Милош Радојковић, Ана Златановић из Обреновца и Београђанин Никола Радојловић, а водитељ вечери је Милош Новаковић.
 • ДРЖАВНИ ПОСАО- 8 април , 20:00 Сцена 303 .
 • Култна представа „Чикашке перверзије“ поново ће бити одиграна у крагујевачком Позоришту за децу, 17. априла, од 20 сати.
 • Карте за наступ светски познатог мотивационог говорника Ника Вујичића, који ће се одржати 18. априла, од 20 сати, у хали „Језеро“, пуштене су у продају, по цени од 250 динара.

Петак : КК Параћин – ККК РАДНИЧКИ (18,30 21 коло)
Субота : Крагујевац Wилд Боарси – Инђија Индианси (15:00.Чика Дача 1 коло ), ФК Бежанија – ФК РАДНИЧКИ (15,30 20 коло) ФК трепча – ФК АРСЕНАЛ (15,30 18 коло ЗМ) РК РАДНИЧКИ – РК Морава ( 2 коло плеј аут) ЖРК Железничар – ЖРК РАДНИЧКИ ( 2 коло плеј офф)
Недеља : ФК СЛАВИЈА – ФК Слобода (15,30 18 коло ЗМ) КМФ Коперникус КМФ МАСИНАЦ (17,30х 17 коло)
Понедељак : КМФ ЕКОНОМАЦ КМФ Нова Пазова (18:00, 17 коло)

Данас без струје:
од 09.00 до 14.00 Браће Николић и део насеља Јовановац.
од 09.00 до 14.30 сати Приштинска,део Колубарске и део Омладинских Радних Бригада..

Добар дан !

Извор:
Зоран Јовановић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.