Сутра протестна вожња таксиста

Незадовољни таксисти саопштили су данас да ће спровести раније заказану протестну вожњу

Незадовољни таксисти саопштили су данас да ће спровести раније заказану протестну вожњу у циљу сузбијања нелегеалног превоза путника „по цени аутобуске карте“, сутра од 14 сати.

Таксисти ће се окупити на уређеном паркингу код „Сајмишта“, где ће формирати колону и отпочети протестну вожњу на трајекторији: Сајмиште – Крст (на улазу у Крагујевац) – Лепенички Булевар – улица 27. марта – улица Николе Пашића – улица Др Зорана Ђинђића.

У саопштењу Удружења „Ситак“, наводи се да је „циљ протеста указивање на постојање нелегалног превоза путника превоза по цени аутобуске карте и ултиматума надлежним институцијама да се наведена аномалија неутралише“.

– Благовремено смо се обратили председнику Градског већа и на овај начин исказујемо јавно незадовољство инертношћу надлежних по основу континуиране активности у циљу сузбијања нелегалног превоза путника. Наведену протестну вожњу реализоваћемо свакодневно док се не испуни наш једини захтев а то је неутралисање овог вида нелегалног превоза путника на територији града Крагујевца. Због постојања овог вида нелегалног превоза путника губи град Крагујевац, губимо ми такси превозници и губи држава. Питамо се: „Ко има користи да постоји овај вид нелегалног превоза путника?“ – стоји у саопштењу „Ситак“-а.

Извор: ритамграда.рс

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.