Удружење МЛАДИ – ,,Променимо Велико Поље“

,,Променимо Велико Поље" је назив прве велике акције Удружења МЛАДИ које је недавно основано и регистровано. Ово удружење

,,Променимо Велико Поље“ је назив прве велике акције Удружења МЛАДИ које је недавно основано и регистровано. Ово удружење младих људи свакодневно ради на побољшању услова живота у локалној заједници али и низом едукација, пракси и семинара образује младе људе и подиже свест грађана. На акцији у Великом Пољу учествовало је шездесетак активиста овог удружења али и бројни мештани ове месне заједнице.

У акцији је потпуно уређена фасада некада руиниране месне заједнице, направљено игралиште за децу али и уређен кошаркашки терен.

„Овом акцијом показујемо свима да Млади Људи нису они деструктивни и незаинтересовани припадници друштва и да је једино важно приступити им на прави начин, чистом идејом и без икакве политичке позадине „, каже председник овог Удружења Богдан Ристић

Ово је само прва у низу бројних акција које ово Удружење планира да реализује на територији града.

Већ наредног четвртка у свечаној сали Друге крагујевачке гимназије Удружење МЛАДИ у сарадњи са још неколико организација из Крагујевца, Београда и Новог Сада организује предавање и трибину о трговини људима. Предавање ће одржати наши најеминентнији стручњаци у овој области.

ПР служба Удружења МЛАДИ

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.