Удружење за друштвени развој младих Интерактив – Бесплатна школа новинарства

Удружење за друштвени развој младих Интерактив - Бесплатна школа новинарства

Пријавите се за бесплатну школу новинарства и научите да правилно напишете новинарску вест, извештај, фељтон, како да снимите ТВ прилог, шта је истраживачко новинарство, ко су успешни новинари и све друго што желите да сазнате о новинарству. Школа почиње 25. октобра, а трајаће до 22. новембра. Радионице и активности ће се одржавати викендом, уз теоријски и практичан рад и менторску подршку професионалног новинара.
Током школе учесници ће стећи знања и вештине изражавања кроз филм, тј. Научиће како да самостално направе ТВ прилог, упознаће се са радном телевизије, локалних новина, интернет портала.
Школа је намењена младима, 15-30 година, бесплатна је за све заинтересоване. Након едукације, учесници ће добити могућност да пишу за интернет сајтове који се баве разним темама, од активнизма младих, преко спорта, музике, културе … Школу води професионални новинар.

За више информација пишите мејлом. Пријаве слати до петка, 24. октобра у 12 часова на мејл uginteraktiv@gmail.com или поруком на страницама Млади Крагујевца и Удружење за друштвени развој младих Интерактив (уписати име и презиме, година рођења, број телефона).

Актинвости се релизују по пројекту „Ти се питаш“ који финансира Министарство омладине и спорта а реализује Удружење за друштвени развој младих „Интерактив“

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.