Вести КГ – 10. Сајам аутомобила у Крагујевцу

У Крагујевцу у петак 4. децембра почиње 10. јубиларни Сајам аутомобила, који под покровитељством града Крагујевца, организује Шумадија

У Крагујевцу у петак 4. децембра почиње 10. јубиларни Сајам аутомобила, који под покровитељством града Крагујевца, организује Шумадија сајам. На 1600 квадратних метара сајамског простора биће изложено око 70 модела аутомобила путничког програма 15 најпознатијих брендова аутомобилске индустрије, а биће представљена и возила за специјалне намене из привредног програма, најављено је на данашњој конференцији за новинаре у Медија центру Шумадија сајма.

«Будући да Крагујевац слови за град аутомобила, ова манифестација веома је значајна и за град и за Шумадија сајам, који организује ову манифестацију. С обзиром на његову дугогодишњу традицију, трудимо се да Сајам аутомобила сваке године оплеменимо новим садржајима. У припремном делу сајма контактирали смо готове све увознике у земљи и дилерску мрежу која посредује на терену Шумадије и Поморавља, тако да смо успели да сајамску халу попунимо до последњег метра, рекао је Душан Петковић, директор Шумадија сајма.

За посетиоце сајма и ове године припремљени су сајамски попусти, а своју понуду представиће и осигуравајуће куће «Дунав осигурање», «Делта Генерали» и «Цредит агрицол банка». На простору испред сајма предвиђена је презентација олд тајмера, а први пут ове године посетиоци ће бити награђени бесплатним техничким прегледом који дарује «Коста ауто» и бесплатним прањем аутомобила који поклања перионица»Капитал».

Сајам аутомобила траје од 4. до 6. децембра, а сајамске хале биће отворене од 10.00 до 19.00 сати. Сајам се завршава у недељу у 18.00 сати, а улаз и паркинг за посетиоце су бесплатни.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је тринаесе беба – осам девојчица и пет дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује претежно сунчано и топло време за ово доба године.

Минимална дневна температура 6°Ц, максимална дневна температура од 14°Ц.

Дуваће јужни и југоисточни ветар брзином од 2 м/с.

Влажност ваздуха 92%, док ће УВ индекс бити 0.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.