Вести КГ – аутобуска станица поново ради?

Аутобуска поново ради, време променљиво облачно....

Аутобуси рецловно долазе на аутобуску станицу, као и путници, али их на улазу у саму зграду дочекује натпис да станица не ради.

У току је уређивање просторија и инфраструктуре, како би добила дозовлу за рад, предузеће Аутопревоз Јањушевић из Прибоја.

Путници могу да добију само информације о реду вожње, али не и карте за превоз. Такође не наплаћују се ни станичне услуге.

Предузеће Аутоппевоз Јањушевић из Прибоја, чија је понуда о закупу прихваћена још у августу, након исељења претходног закупца, фирме Бамирон из Београда, почела је са радовима.

Како су рекли, затекли су их бројни проблеми које треба да реше, како би добили дозволу за почетак рада ове аутобуске станице.

Из Агенције за приватизацију кажу: „Није тачно да је потписан Анекс уговора о закупу са бившим закупцем, предузећем Бамирон. У овом тренутку немамо закључен уговор о закупу аутобуске станице у Крагујевцу. Након објављеног огласа за прикупљање понуда за издавање у закуп аутобуске станице Крагујевац одбор поверилаца је на седници 13.08.2015.године једногласно донео одлуку да се не прихвата понуда Бамирон доо Београд-огранак Бамирон КГ Крагујевац у износу од 300.000,00 динара, а прихватио је понуду понуђача Аутопревоз Јањушевић у износу од 5.000.560,00 динара. Аутопревоз Јањушевић из Прибоја доставио је примедбе на уговор и исте су достављење одбору поверилаца на изјашњење. Напомињемо да сагласност на издавање имовине у закуп, у смислу одредбе чл. 28 Закона о стечају, даје искључиво одбор поверилаца. У зависности од изјашњења одбора поверилаца Центар за стечај ће и закључити уговор са тренутно најбољим понуђачима и огласити нов позив за достављање понуда за закуп у коме ће бити дефинисани услови „, навод из Агенције за приватизацију.

Када ће коначно крагујевачка станица почети и званично са радом и пружањем свих услуга, на то питање одговор нисмо добили. А оно што се и даље види на самом улазу у станицу је натпис претходног закупца, који нови још увек није уклонио.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је девет беба – три девојчице и шест дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује променљиво облачно време.

Минимална дневна температура 10°Ц, максимална дневна температура од 19°Ц.

Дуваће југоисточни ветар брзином од 6 м/с.

Влажност ваздуха 69%, док ће УВ индекс бити 1.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.