Вести КГ – „дивљи“ таксиста ударио полицајца

"Дивљи" таксиста ударио полицајца, време облачно са могућим падавинама, роде вредне...

Инспекторат за саобраћај и путеве, организовао је данас две акције контроле такси превоза, на углу Атинске улице и Града Караре. Из саобраћаја су одмах искључена два возила, регистрованих предузетника који су затечени у линијском превозу путника, без укљученог таксиметра. Возила су из саобраћаја искључена на 10 дана.

У другој контроли на истом месту, у поподневним сатима, из саобраћаја је искључено још једно возило, јер није имало баждарени таксиметар.

На аутобуском стајалишту код Сушичког стадиона, возач возила марке “мерцедес“ за кога је постојала сумња да обавља такси превоз, није омогућио инспектору контролу, већ је побегао са лица места при чему је возилом ударио инспектора који је том приликом задобио лакше телесне повреде.

Иначе, то возило није имало кровну ознаку, нити ознаку TX на таблици, осим натписа TAXI са унутрашње стране вертобранског стакла. О инциденту је одмах обавештена Саобраћајна полиција ПУ Крагујевац и Полицијска станица за дежурство и интервенције. У међувремену, возач возила марке “мерцедес“ се вратио, вербално вређао и претио инспектору. У томе су га затекли радници ПУ Крагујевац и против њега ће бити предузете све Законом превиђене мере.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је шест беба – четири девојчице и два дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује облачно време са могућим падавинама.

Минимална дневна температура 0°Ц, максимална дневна температура од 2°Ц.

Дуваће западни и северозападни ветар брзином од 3 м/с.

Влажност ваздуха 96%, док ће УВ индекс бити 0.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.