Вести КГ – доктори настављају са малтретирањем пацијената

Доктори и даље малтретирају пацијенте, време претежно облачно, роде вредне....

Најава искључења за дан: 25.08.2015.

  • Због ремонта трафостанице у времену од 08 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у делу насеља Поскурице и Шљивовац и у насељу Драча и Прекопеча.
  • Због изградње и затезања мреже ниског напона у времену од 09 до 13 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Чумић – Црвенац и Корићани у улици Крагујевачког батаљона, лева страна, од „Дедиња“ до „Агромаркета“.
  • Због замене мерног уређаја у времену од 09 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Илинденској број 2 и 4.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Докторка Љиљана Радоњић која ради у Заводу за стоматологију Крагујевац избацила је дете из ординације.

Према очевим речима, спометну докторка која ради у школској стоматолошкој ординацији није желела да прими дечака коме лек стоји већ два месеца.

– Једноставно није хтела да ради детету зуб јер јој је за то требало 45 минута, као да је мрзело, а још нам је одбрусила да се снађемо на неком другом месту, речи су оца, који није могао да верује шта га је снашло.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је пет беба – две девојчице и три дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује претежно облачно време са сунчаним интервалима.

Минимална дневна температура 17°Ц, максимална дневна температура од 28°Ц.

Дуваће југоисточни ветар брзином од 3 м/с.

Влажност ваздуха 63%, док ће УВ индекс бити 6.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.