Вести КГ – Јавно стамбено предузеће шаље опомене пред утужење

Опомене пред утужење, време кишовито и хладно, роде вредне...

Уз наредни рачун за обједињену наплату услуга, Јавно стамбено предузеће послаће дужницима опомене да исплтае дуговања. Онима који не буду измирили своје обавезе или склопил споразум о репрогаму, крајем октобра стићи ће тужбе.

У складу са пословном политиком крагујевачко Јавно стамбено предузеће послаће својим дужницима опомене које ће стићи уз наредни рачун за обједињену наплату услуга.

Опомене се односе на дуговања за период новембар 2014 – август 2015. године. Грађанима и правним лицима биће остављена могућност да до половине октобра измире обавезе или склопе споразум о репограму, док ће онима који то не учине крајем тог месеца стићи тужбе.

Тужбе се шаљу једном годишње, како не би дошло до застаревања дуга. Исплатом обавезе или закључењем споразума о репограму избегавају се високи судски трошкови извршења.

За период опомињања од 10 месеци биће могуће склопити репрограм на максимално пет месеци, значи да ће онај ко није у овом периоду исплатио уопште своје обавезе моћи да по две уплатнице сложи одједном да плати.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је тринаест беба – девет девојчица и четири дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује кишовито и хладно време.

Минимална дневна температура 11°Ц, максимална дневна температура од 16°Ц.

Дуваће североисточни ветар брзином од 3,5 м/с.

Влажност ваздуха 83%, док ће УВ индекс бити 2.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.