Вести КГ – новогодишње украшавање Крагујевца

Новогодишње украшавање Крагујевца, време облачно и тмурно, роде вредне...

У сусрет предстојећим празницима улице Крагујевца биће осветљене новогодишњим украсним елементима постављеним на стубовима јавне расвете.

У организацији Градске управе за комуналне и инспекцијске послове и подршку стручних екипа Електродистрибуције које постављају елементе, почело је празнично украшавање улица нашег града. Ужи центар града, у наредних месец дана, биће осветљен репарираним новогодишњим елементима – рекао је Андреја Илић, начелник Градске управе за комуналне и инспекцијске послове.

Град Крагујевац је посао монтаже и демонтаже украса као и до сада поверио радницима Електродистрибуције који су на терену од јуче уз асистенцију Комуналне полиције, а декоративни празнични елементи углавном ће улепшавати централне градске улице, улице 27. марта, Града Сирена, Краља Александра I Карађорђевића.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је девет беба – четири девојчице и пет дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује облачно и тмурно време са могућом кишом, суснежицом и снегом.

Минимална дневна температура 0°Ц, максимална дневна температура од 3°Ц.

Дуваће севернозападни ветар брзином од 3 м/с.

Влажност ваздуха 99%, док ће УВ индекс бити 0.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.