Вести КГ – опомене за неплаћени порез

Опомене пореским обвезницима, улаз на базене јефтинији, време кишовито, роде раде прековремено....

Решење пореза на имовину за ову годину добило је нешто више од 62 хиљаде грађана, док је опомене за дуговања већа од 4 хиљаде динара примила скоро трећина обвезника.

Њима је Градска пореска управа омогућила и одложено плаћање на 24 месечне рате. Дуговања физичких лица за порез на имовину износи око 500 милиона динара. Пореска решења за 2015. годину прослеђена су још у јуну заједно са опоменама дужницима који дугују више од 4 хиљаде динара. У међувремену је прошао рок за плаћање треће аконтације по старом решењу без камате.

У Крагујевцу је у 2015. години пријављено 2239 нових пореских обвезника што је на територији коју покрива град укупно близу 62 хиљаде.Спортски центар „Парк“ снизио је цену улазнице за отворене базене са 200 на 100 динара, почев од четвртка, 20. августа, па до краја летње купалишне сезоне.

Челници „Парка“ наводе да су се на овај корак одлучили како би грађанима, а посебно ученицима и студентима, омогућили да искористе остатак распуста кроз редовну рекреацију на базенима, смање трошкове и олакшају припреме за наредну школску годину.

Подсетимо, због великог годишњег сређивања, затворени базен неће радити до 1. септембра.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је четрнаест беба – седам девојчица и седам дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује облачно и кишовито време.

Минимална дневна температура 16°Ц, максимална дневна температура од 25°Ц.

Дуваће јужни и југоисточни ветар брзином од 2 м/с.

Влажност ваздуха 89%, док ће УВ индекс бити 3.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.