Вести КГ – почела исплата новчане надокнаде за мај

Почела исплата новчане накнаде за мај, време свежије са могућим пљусковима поподне....

Најава Искључења за дан 16.06.2015 године Електрошумадија Крагујевцу.

  • Због затезања мреже у времену од 09.00 урадите 11.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Теферич, улица Ситничка сам околне улице.
  • Због ремонта трафостанице у времену од 10.00 до 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Драгољуба Миловановића Бене.
  • Због затезања мреже у времену од 09.00 урадите 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Лужнице.
  • Због сече растиња на Траси далековода и затезања мрежи у времену од 09.00 урадите 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Страгари – Танаска Рајића, ка задрузи и Страгари – Чубура И Бацинац.
  • Због замене мерног уређаја у времену од 09.00 урадите 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Светозара Марковића 97.
  • Због замене мерног уређаја у времену од 09.15 урадите 14.15 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Владике Николаја Велимировића 5.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Национална служба за запошљавање данас је почела исплату новчане накнаде обрачунате посебне за мај 2015. године, уплатом на текуће рачуне корисника код пословних банака.Први дан завршног испита ученици осмог када су полагали испит разреда из српског језика, односно матерњег језика, према подацима добијеним од школских управа, успешно је окончан и без проблема.
Излазност на испит из српског (матерњег језика), према подацима из школских управа седамнаест је 98,16 одсто, саопштило је Министарство просвете.

Сутра, другог дана завршног испита од 10 до 12 часова ученици полажу испит из математике, док ће у среду изаћи на комбиновани тест.

Решења теста из српског језика, односно матерњег језика, као и Упутство за оцењивање приказани су на сајту упис.мпн.гов.рс.

Прелиминарни резултати завршног испита биће објављени 19. Коначни 25. јуна. Предаја попуњене листе жеља у школама је 26. и 27. јуна, Упис ученика и Средње школе у првом уписном кругу је 6. и 7. јула.

Други уписни рок је 9. јула, наводи се у саопштењу.Данашње јутро освануло у Крагујевцу је богатије за осам беба.

У последњих 24 сата у Крагујевцу је рођено пет дечака и три девојчице.У Крагујевцу ће данас бити свежије време у односу на претходне дане и повољнији услови биометеоролошки који ће погодовати нарочито хроничним болесницима.

На снази је жути метеоаларм због могуће појаве пљускова и грмљавине локалног типа.

Дуваће ветар брзином 5 м/с, максимална дневна температура до 28 ° Ц

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.