Вести КГ – помоћ за избегла и расељена лица

Помоћ за избеглице и расељена лица, време сунчано и топло за ово доба године, роде вредне...

Комесаријат за избеглице Владе Републике Србије додељује пакете помоћи у храни за најугроженија домаћинства, која имају статус избеглих и интерно расељених лица, са пребивалиштем или боравиштем на територији града Крагујевца.

Право на пакете хране имају избегла и интерно расељена лица која су корисници социјалне новчане помоћи, вишечлана и вишегенерацијско домаћинства, домаћинства самохраних родитеља, домаћинства са децом на школовању, затим домаћинства која имају старије чланове, односно жене више од 60, а мушкарце преко 65 година , домаћинства са чланом који је особа са инвалидитетом, чланом који је неспособан за рад и привређивање или који има здравствених проблема, као и жртве породичног насиља.

Заинтересовани неопходну документацију уз захтев који се преузима у Одељењу за социјалну заштиту, улица Лазе Маринковића бр. 60, могу предати до петка 13. новембра, сваког радног дана од 9 до 14 часова.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је осам беба – пет девојчица и три дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује сунчано и топло време за ово доба године.

Минимална дневна температура 7°Ц, максимална дневна температура од 21°Ц.

Дуваће северозападни ветар брзином од 3 м/с.

Влажност ваздуха 33%, док ће УВ индекс бити 2.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.