Вести КГ – продаја грађевинског земљишта на 8 локација у граду

Продаја грађевинског земљишта на 8 локација у граду, време сунчано топло за ово доба године, роде вредне...

До 04. јануара 2016. године биће актуелна продаја грађевинског земљишта на 8 локација на територији града Крагујевца.

Продаја земљишта у јавној својини биће започета по цени од 123,5 милиона динара за свих 8 локација. Локације које су у понуди се налазе на Денином брду, у насељу Сунчани брег, Грујина чесма, у блоку Слобода код Електрошумадије и Шарене пијаце, код поште на Аеродрому и код АТД-а. Све локације су урбанистички спремне, покривене планом и уписане као јавна својина града.

На продају су и три удела у парцелама где важи право прече куповине. Конкурс је расписан од стране Предузећа з изградњу града, при чему ће Град имати право сусвојине.

Оно што је повољније у односу на раније је да купци неће морати да уплате 100% депозита, већ 10% од почетне цене. Разлика је и што се лицитантима депозит враћа, а најбољем понуђачу уплаћени износ се урачунава у цену. То ствара могућност веће конкуренције у надметању, а самим тим и веће продајне цене, истакао је Дејан Нешић, начелник Градске управе за имовину.

Пријавевање и полагање депозита обавиће се у Предузећу за изградњу града, а након истека тог времена 04. јануара 2016. године у 14 сати, биће заказана лицитација за 05. јануар у 10 сати.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је шест беба – пет девојчице и један дечак.Данас нас у Крагујевцу очекује сунчано и веома топло време за ово доба године.

Минимална дневна температура 0°Ц, максимална дневна температура од 10°Ц.

Дуваће југоисточни ветар брзином од 1 м/с.

Влажност ваздуха 72%, док ће УВ индекс бити 1.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.