Вести КГ – Удружење Крагујевчана на улици?

Крагујевчани на улици, време облачно....

Најава искључења за дан: 29.06.2015.

– Због сече растиња и затезања мрежи у времену од 09.00 до 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у делу насеља Цветојевац.
– Због коректура армирано бетонских стубова  у времену од 10.00 до 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у делу насеља Драча и у насељу Прекопеча.
– Због радова у трафостаници и пуштања у рад новог извода у времену од 09.00 до 15.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Драгољуба Миловановића Бене од броја 60 до броја 70.
– Због замене мерног уређаја у времену од 09.00 до 14.15 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Епископа Саве број 14 и број 16.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Удружење Крагујевчана и пријатеља Крагујевца у Београду, после 18 година боравка у просторијама некадашње “ Застава импекс “ oстаће без простора.

Просторије које користи Удружење ускоро ће бити на тендеру за продају. Око 200 угледних Крагујевчана који живе у Београду, побунило се петицијом тражећи помоћ Скупштине града Крагујевца.

– Петицијом са 200 потписа најугледнијих Крагујевчана покушавамо да спасемо просторије где се сваког четвртка одржавају културне манифестације које повезују збивања у Београду и Крагујевцу. Тако већ две деценије одржавамо везе не само два града, већ стотина људи који су међусобно повезани чврсто својим пореклом – истиче Зоран Матовић, актуелни председникУдружења Крагујевчана и пријатеља Крагујевца у Београду.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је 4 бебе – четири девојчице.Према извештају временске прогнозе, у Крагујевцу у понедељак ујутро могућа је киша, температура до 17 степени. Током дана биће облачно са температуром до 25 степени. У вечерњим сатим биће 22 степена и претежно облачно.

Код особа са кардиоваскуларним и респираторним обољењима могуће су тегобе услед очекиване биометеоролошке ситуације.

Метеоропатске реакције се могу јавити у виду болова у мишићима, главобоље и смањене радне способности. Препоручује се додатна опрезност учесницима у саобраћају.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.