Вести КГ – због непрописног паркирања Крагујевчани „заробљени“ у двориштима

Због непрописног паркирања Крагујевчани "заробљени" у двориштима, време у току ноћи наоблачење, роде вредне...

Крагујевчани се последњих дана највише жале на непрописно паркирана возила, па се за помоћ обраћају Комуналној полицији, каже вршилац дужности начелника ове службе Саша Миленковић.

Проблем је заправо што несавесни возачи паркирају возила на местима која нису предвиђена за то, па се дешава да поједини Крагујевчани не могу да уђу или изађу из дворишта.

Према Миленковићевим речима последњих недељу дана Комунална полиција је радила на уклањању рекламних ознака у центру града и сузбијању ванпијачне продаје. Наглашава да у сарадњи са Пореском управом и полицијом редовно контролишу ноћне клубове, као и да са саобраћајном инспекцијом обављају контролу таки превоза.

Из Комуналне полиције поручују да дневно бележе и до 50 позива грађана, што је уобичајена ситуација. Наглашавају да се позиви повећавају када се деси нека елементарна непогода, као што је био случај прошле године са поплавама.

Извор: инфокг.рс

И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је седам беба – четири девојчице и три дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује претежно сунчано време, у току ноћи наоблачење.

Минимална дневна температура 6°Ц, максимална дневна температура од 18°Ц.

Дуваће слаб до умерен јужни и југозападни ветар брзином од 2 м/с.

Влажност ваздуха 44%, док ће УВ индекс бити 1.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.