VIBE Фестивал добија трећи „stage“

Овогодишњи VIBE Фестивал у Крагујевцу доноси низ изнанеђења, а прво и једно он највећих је свакако ширење фестивала

Овогодишњи VIBE Фестивал у Крагујевцу доноси низ изнанеђења, а прво и једно он највећих је свакако ширење фестивала и отварање новог stage-a.Orbital stage је инспирисан темом фестивала која је ове године под слоганом изгубљени универзум, а биће смештен у напуштеној индустријској хали у склопу фестивалског комплекса – Кнежев арсенал. Orbital stage је осмишљен као место за све заљубљенике у тврд techno звук, што се потпуно уклапа у постојећу амбијенталну целину. Посетиоци фестивала ће имати прилику да чују велики број извођача и уживају у музици до раних јутарњих часова. Уз одличан линеуп, Orbital stage ће сценографски бити потпуно преуређен у складу са темом фестивала што ће допринети потпуно јединственом искуству.

Уз најављени Orbital stage, публика има могућност да ђуска на Main stage-u који је намењен EDM правцима, или дневном Sunstage-u уз лагани deep house и чаробни залазак сунца.

VIBE Фестивал је тематски фестивал електронске музике, фестивал се одржава у напуштеном фабричком комплексу Кнежев арсенал у Крагујевцу. Четврто издање VIBE фестивала је заказано за 2. и 3. септембар.

VIBE Фестивал

34.000 Крагујевац,
www.vibefestival.rs

0f601fea-6d6d-423e-865e-eb727a5b8841

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.