ВК Раднички – Бесплатан упис малих ватерполиста

Ватерполо клуб Раднички из Крагујевца уписује нове чланове у школу ватерпола, за коју се могу пријавити дечаци 2005.

Ватерполо клуб Раднички из Крагујевца уписује нове чланове у школу ватерпола, за коју се могу пријавити дечаци 2005. годиште и млађи, као и девојчице рођене 2004. и касније.

И даље траје промотивна акција током које су за нове полазнике прва два месеца тренирања бесплатна, а упис се врши сваког радног дана од 18.30 сати, у клупским просторијама Радничког, на затвореном базену Спортског центра „Парк“.

У крагујевачком клубу велику пажњу посвећују раду са млађим категоријама, о чему довољно говори податак да је на позицији координатора млађих селекција Ненад Василовски, један од најбољих стручњака у Србији, под чијом су тренерском палицом изнедрен многи сениорски репрезентативци. Међу тренерима је и Зивислав Живановић, члан стручног штаба млађих селекција Србије, а потврђен је и долазак два нова стратега.

За петнаестак играча из омладинског погона Радничког који у овој сезони конкуришу за први тим, огромно је искуство рад са Урошем Стевановићем, који је као први помоћник селектора Дејана Савића био део великих успеха наше репрезентације у последњих неколико година.

Нема сумње да ће у крагујевачком „Парку“ бити и најбољи рад са голманима у земљи, јер ће од ове сезоне све чуваре мреже тренирати прослављени репрезентативац Денис Шефик.

Захваљујући јако квалитетном раду, за екстремно кратко време млађе селекције Радничког неочекивано су почеле да пуне клупске витрине медаљама са државних првенстава, али и најјачих међународних турнира, па све чешће добијају позиве за размене и међусобно усавршавање са разним европским клубовима.

Све чешће стижу и позиви у млађе националне селекције Србије, а циљ је да се једног дана Крагујевчани нађу иу сениорској репрезентацији и да „Парк“ постане база талената „делфина“.

инфо и фото: vkradnicki.com

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.